Pigment-májfoltokkal küzdesz, vagy hegekkel?

 Kezeld úgy, hogy közben még hidratálod, akár ránctalanítod a bőrödet!

Létezik két készítmény, amely egyszerre mindkét problémát kezeli! Két, extra könnyű krém, amelyek ráadásul intenzív hidratáló hatással rendelkeznek!

A Kék-Lukács Bőrhalványító krém növényi hatóanyagainak köszönhetően a probléma gyökerére hatnak, kifejezetten pigment-, májfoltok és hegek halványítására lettek kifejlesztve, míg a Hópehely szemránc gél nyári tőzike kivonatának köszönhetően egyszerre simítja ki a mimikai ráncokat, és egyenlíti ki a bőr tónusát, egységes bőrképet eredményezve!

Most -30 % kedvezménnyel kapható mindkét termék,

vagy bármely kettő vásárlása esetén egy harmadik ajándék!

Te választod ki, melyik legyen a Bőrhalványító krém, amelyet nemcsak a kéz felületén, hanem az arcodon is nyugodtan használhatsz, vagy a Hópehely szemránc gél, amely egész napra üde frissességet biztosít akár az egész arcodon!

Az akciós szetteteket itt érheted el, kérjük, a közleménybe ne felejtsd el beírni, melyik harmadik terméket szeretnéd ajándékba!

2 db Hópehely szemránc gél vásárlása esetén ide kattints!

2 db Bőrhalványító krém választása esetén pedig ide!

PhytoKert Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy le ne maradj akcióinkról, újdonságainkról, mi pedig megajándékozunk egy 10%-os kuponnal!

Sikeres feliratkozás. Köszönjük :) Kérjük, ellenőrizd a Promóciók fület is.

Szeretnéd kipróbálni az Elixírt? Iratkozz fel, és megteheted ingyen!

Az Elixír kipróbálása csak az első 100 feliratkozónak ingyenes. Siess, hogy le ne maradj!

Sikeres feliratkozás. Most kapsz egy emailt, amiben meg kell erősítened a feliratkozásod. Ha GMailt használsz, lehet, hogy a Promóciók fül alá érkezett. Ebben az esetben húzd át az Elsődleges fül alá, hogy biztosan minden levelünket megkapd. Köszönjük :)