Május utolsó hetében, amikor a következő havi katalógusunkat kezdtük el összeállítani, a segítségüket kértük Facebook oldalunkon az akciók kitalálásában!

Ezek alapján a  3 legtöbb szavazatot kapott termék lett a hónap terméke, amelyeket 20 % kedvezménnyel vásárolhattok meg júniusban! A segítőink között pedig 3 szerencsést kisorsoltunk, aki az általa javasolt terméket nyerte meg! 

Ezek alapján a hónap termékei júniusban!

Nyerteseink pedig:  Pandula Erika, Hoffman Edit és Szabó Klára

Gratulálunk nekik, és ezúton is kérjük, vegyék fel velünk a kapcsolatot, a nyeremény átadásával kapcsolatban! (FB-on, vagy emailen: phytokert@gmail.com)

A hónap során pedig sok hasznos információval jelentkezünk ezekkel a termékekkel kapcsolatban! 🙂 & ezt az ötletet hagyományként továbbvisszük! 🙂

További szép napot kívánunk!

 

PhytoKert Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy le ne maradj akcióinkról, újdonságainkról, mi pedig megajándékozunk egy 10%-os kuponnal!

Sikeres feliratkozás. Köszönjük :) Kérjük, ellenőrizd a Promóciók fület is.

Szeretnéd kipróbálni az Elixírt? Iratkozz fel, és megteheted ingyen!

Az Elixír kipróbálása csak az első 100 feliratkozónak ingyenes. Siess, hogy le ne maradj!

Sikeres feliratkozás. Most kapsz egy emailt, amiben meg kell erősítened a feliratkozásod. Ha GMailt használsz, lehet, hogy a Promóciók fül alá érkezett. Ebben az esetben húzd át az Elsődleges fül alá, hogy biztosan minden levelünket megkapd. Köszönjük :)