A PhytoKert termékcsalád

 

Ismerd meg az üvegcsékbe zárt természet kincseit! Hisszük, minden ami bekerül a kis üvegcsékbe, minden cseppjét meghálája bőrünk!

Hiszünk a növények erejében, igyekszünk a legkevesebb mesterséges összetevővel dolgozni, amit csak lehet pedig magyar kistermelőktől, gyártóktól szerezzük be, így hatóanyagaink túlnyomó részét, hogy minél kisebb legyen az ökológia lábnyom is, ami e termékek előállítása során keletkezik. Legújabb csomagolásaink pedig újrahasznosíthatóak, igyekszünk, hogy a jövőben ez teljes mértékig így is legyen.

A PhytoKert termékek kívül – belül a környezet tudatosságra törekednek, mert minden termékünkben több rejlik, mint egy egyszerű krém. Hagyd, hogy Téged is elbűvüljön a felhasználhatóság sokszínűsége és egyszerűsége.

 

PhytoMono termékcsalád – Bízd magad a természetre

 

A PhytoMono termékcsalád a hidegen sajtolt olajok sokszínűségén és hatékonyságán alapul, így számtalan módon felhasználhatóak az olajok egyéni sajátságaitól függően. Általánosságban arckrémként, szemkörnyék ápolóként, kéz – és testápolóként is alkalmazhatóak, amellett, hogy szinte mindegyikük eredményesen alkalmazható bőrbetegségekre is. Ez köszönhető annak, hogy mindegyikük magas hatóanyag tartalmú, legalább 10 százalékot tartalmaz az adott olajból, miközben teljesítik a könnyed és gyors felszívódó formula alapkövetelményét.

 

PhytoKert 2az1 termékcsalád

Manapság a túlfogyasztás korát éljük, igaz ez az élet minden területére, a szépségápolásra is. Holott ennek korántsem kellene így lennie. A PhytoKert 2az1 termékcsalád különleges formulái lehetővé teszik az ésszerű, környezettudatos szépségápolást, miközben magas természetes hatóanyagtartalmuk a minőséget is garantálja számodra. Ez eddig a legtöbb munkát felölelő, legtökéletesebb és leghatékonyabb termékcsaládunk.

PhytoKert szérumok

A PhytoKert szérumok, olyan magas, aktív hatóanyagokat tartalmazó készítmények, amelyek beindítják bőröd természetes működését, hogy az újra ragyogóvá váljon, vagy éppen megőrizd azt! Egyszerre ápolják, hidratálják bőröd és veszik fel a harcot a ráncok ellen, stimulálják bőröd természetes regenerációját. Különleges formulájuknak köszönhetően így lerövidítik, leegyszerűsítik a mindennapos szépségápolási rutint, alkalmazásukkal kiválthatod az aktív hatóanyagos szérum, és a regeneráló, tápláló hidratáló krém alkalmazását is.

PhytoKert kézáplók

PhytoKert egyéb termékek

PhytoKert masszázsolajok

PhytoKert Alkoholos Kézfertőtlenítő

60% isopropyl alkohollal

Nagy nehezen, de sikerült alkoholos kéztisztítót gyártani. Valóban korlátozott mennyiségben, de bízunk benne, hogy jelen helyzetben ez is segítség lehet, és sikerült hozzájárulni minden vírus megállításához! ❤

Fontos tudnod, hogy a PhytoKert Kéztisztító 60% isopropyl alkoholt tartalmaz, amely ezen a százalékon fejti ki legjobb fertőtlenítő hatását. 

Mindkét készítmény 1.990 Ft helyett 1.695 Ft 

Itt éred el a PhytoKert Kéztisztító folyadékot!

 

Itt éred el a PhytoKert alkoholos kéztisztító gélt!

 

Itt éred el a PhytoKert kéztisztító és ápoló csomagot, amely tartalma: Kéztisztító gél, Levendulás szappan és Levendulás kézápoló krém!

4.666 Ft helyett most 2.990 Ft

Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!