Legújabb termékünk, mind megjelenésében, de legfőképpen összetételében is más mint a többi termék…

A SIKER Szérum, Magyarország egyik leghitelesebb szépség-bloggerének, Tajti Ildikónak az első saját márkás terméke. A megalkotása mögött álló  több éves szakmai múlt, és a legalább ezer termék teszteléséből gyűjtött gyakorlati és szakmai tapasztalat megalapozta, hogy egy professzionális, egyedi termék kerüljön megalkotásra.

Szerencsésnek mondhatjuk magunkat,  hiszen végig követhettük a majdnem egy évig tartó kitartó munkát, amellyel sikerült az Ildikó számára is elfogadható tökéletes szérumot megalkotni.

 

Hogy mit is tud ez a szérum?

Röviden összefoglaljuk Nektek!

A 15% C-vitamin tartalmú anti-aging (öregedésgátló) szérum, bőrregeneráló és folthalványító hatással rendelkezik, továbbá nagy mennyiségben tartalmaz E vitamint, Ferulic savat, körömvirág és édesgyökér kivonatot. Amit viszont nem tartalmaz a hasonló termékekkel ellentétben:  denaturált alkoholt és illatanyagokat, érzékeny bőrön is használható.

INCI vagyis összetevőlista

Aqua, Ascorbic acid, Sodium hyaluronate, Glycerin, Tocopheryl acetate, Ferulic acid, Polysorbate 60, Panthenol, Calendula officinalis extract, Glycyrrhiza glabra extract, Triethanol amine, Coco-glucoside, Phenoxyethanol, Potassium metabisulfit

 • Az INCI második helyén az aszkorbinsav található, vagyis C-vitamin. Vízben oldódik, így vizes formulába került, és 15%-ot tartalmaz ez a szérum. Megfelelő formulában, azaz megfelelően savas pH-val rendelkező vizes közegben a C-vitamin serkenti a kollagéntermelést, vagyis ránctalanít, halványítja a foltokat, és gyulladáscsökkentő hatása is van.
 • A 3. helyen hyaluronsav van, só formájában, ami nagyszerű vízmegkötő.
 • A tocopheryl acetate az E-vitamin egyik formája és a ferulic acid pedig antioxidánsok. Mivel az C-vitamin hálózati antioxidáns, más antioxidáns, más antioxidánsok fokozzák hatását. A C+E+Ferulic acid valódi szuperhármast alkot, szóval nem volt kérdés, hogy ezt került a szérumba.
 • A körömvirág (Calendula officinalis extract) az egyik legjobb gyógynövény, nagyon jó gyulladáscsökkentő és bőrregeneráló hatása van. Aknésoknak, rosaceásoknak különösen fontos, hogy fokozza a szérum gyulladáscsökkentő hatását
 • Az édesgyökér (Glycyrrhiza glabra extract) folthalványító. Persze a C-vitamin önmagában is halványítaná a foltokat, de ez a növényi kivonat tovább támogatja  a folthalványító  folyamatot.

Egyéb tudnivalók

 • Az ascorbic acid (C-vitamin) csak vizes formulában működik, alacsony pH-n, 2,5-,3,5 pH között. A SIKER szérumnak 3,1 a pH-ja. Ezért lehet, hogy esetleg csíp, és ha ilyet tapasztalnánk, akkor hidratálókrémbe keverve használjuk (kb. 5 cseppet teszek egy nagyobb adag krémhez).
 • Természetesen denaturáltalkohol- és illatanyagmentes, így érzékeny bőrűek is bátran használhatják.
 • A színe majdnem teljesen átlátszó, de a nagy mennyiségű körömvirág miatt, van benne egy pici sárgás beütés.
 • A dobozban van egy pipetta is, amivel felbontás után lehet  használni.
 • Fontos még tudni, hogy felbontás után 3 hónapig áll el, és hűtőben kell tárolni.
 • Fontos! Férfiak is használhatják! Ha borotválkozás után teszi fel, akkor soha nem pattog ki a bőre, és határozottan kevesebb a gyulladt szőrtüsző, ill. ha egy-egy mégis begyullad, akkor sokkal hamarabb elmúlik.

Forrás: szepsegreceptek.hu