Dr Merta – Selyembalzsam termékcsalád

Az Officina Merta egy magyar gyógyszerészek által megálmodott márka, amely a napjainkra feledésbe merült, természetes gyógymódokat csempészi vissza a mindennapi bőrápolásba. Nagymamáink féltve őrzött titkait a legmodernebb eljárásokkal ötvözve olyan kiváló minőségű, natúr és bőrbarát termékeket alkottunk, amelyek napról napra hatékonyan segítenek a bőr természetes szépségének megőrzésében vagy helyreállításában.

Termékeik olyan emberek számára nyújtanak megoldást, akik a száraz, érzékeny, viszkető, gyulladásban lévő (enyhe égési sérülések, rovarcsípések), valamint nehezen kezelhető allergiás ill. egyéb immunhiányos bőr problémákkal szenvednek (pl.: ekcéma, pikkelysömör, csalánkiütés).

Fő alapanyagaik a természetes, hazai méhtermékek, és a Selyemfű növény /Asclepias Syriaca/ nektárgyűjtéséből származó Selyemfűméz, melyek felhasználásával a helyi méhészek  támogatása mellett, a veszélyeztetett Monarchia lepkefaj fennmaradását is segítik.

Elkötelezettek, hogy minimálisra csökkentsék a termékeink csomagolásából keletkező hulladékot.

2019-től a papírdobozokat és a műanyag tégelyt teljesen elhagyva, könnyű, tartós alumíniumtégelyben forgalmazzák a Selyembalzsamot, amely a műanyaggal szemben végtelen alkalommal újrahasznosítható. Ez rendkívül alacsony energiafelhasználással jár (95%-kal kevesebb, mint a gyártásnál), továbbá az alumínium a legkevésbé környezetkárosító módon újrahasznosítható anyag a csomagolóanyagok terén (97%-kal kevesebb károsanyag CO2 kibocsátás).

PhytoKert Alkoholos Kézfertőtlenítő

60% isopropyl alkohollal

Nagy nehezen, de sikerült alkoholos kéztisztítót gyártani. Valóban korlátozott mennyiségben, de bízunk benne, hogy jelen helyzetben ez is segítség lehet, és sikerült hozzájárulni minden vírus megállításához! ❤

Fontos tudnod, hogy a PhytoKert Kéztisztító 60% isopropyl alkoholt tartalmaz, amely ezen a százalékon fejti ki legjobb fertőtlenítő hatását. 

Mindkét készítmény 1.990 Ft helyett 1.695 Ft 

Itt éred el a PhytoKert Kéztisztító folyadékot!

 

Itt éred el a PhytoKert alkoholos kéztisztító gélt!

 

Itt éred el a PhytoKert kéztisztító és ápoló csomagot, amely tartalma: Kéztisztító gél, Levendulás szappan és Levendulás kézápoló krém!

4.666 Ft helyett most 2.990 Ft

Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!