Dr Merta – Selyembalzsam termékcsalád

Az Officina Merta egy magyar gyógyszerészek által megálmodott márka, amely a napjainkra feledésbe merült, természetes gyógymódokat csempészi vissza a mindennapi bőrápolásba. Nagymamáink féltve őrzött titkait a legmodernebb eljárásokkal ötvözve olyan kiváló minőségű, natúr és bőrbarát termékeket alkottunk, amelyek napról napra hatékonyan segítenek a bőr természetes szépségének megőrzésében vagy helyreállításában.

Termékeik olyan emberek számára nyújtanak megoldást, akik a száraz, érzékeny, viszkető, gyulladásban lévő (enyhe égési sérülések, rovarcsípések), valamint nehezen kezelhető allergiás ill. egyéb immunhiányos bőr problémákkal szenvednek (pl.: ekcéma, pikkelysömör, csalánkiütés).

Fő alapanyagaik a természetes, hazai méhtermékek, és a Selyemfű növény /Asclepias Syriaca/ nektárgyűjtéséből származó Selyemfűméz, melyek felhasználásával a helyi méhészek  támogatása mellett, a veszélyeztetett Monarchia lepkefaj fennmaradását is segítik.

Elkötelezettek, hogy minimálisra csökkentsék a termékeink csomagolásából keletkező hulladékot.

2019-től a papírdobozokat és a műanyag tégelyt teljesen elhagyva, könnyű, tartós alumíniumtégelyben forgalmazzák a Selyembalzsamot, amely a műanyaggal szemben végtelen alkalommal újrahasznosítható. Ez rendkívül alacsony energiafelhasználással jár (95%-kal kevesebb, mint a gyártásnál), továbbá az alumínium a legkevésbé környezetkárosító módon újrahasznosítható anyag a csomagolóanyagok terén (97%-kal kevesebb károsanyag CO2 kibocsátás).

Nincs találat

A keresett oldal nem található. Próbálja meg finomítani a keresést vagy használja a fenti navigációt, hogy megtalálja a bejegyzést.

Termék kereső:

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Legjobbra értékelt termékek