Köztudott, hogy magyar gyógyvizeink mennyire kiváló összetételűek, sokan pont ezért utaznak évente akár többször is például Hévízre! Túl elfoglalt vagy? Semmi gond! A PhytoKert odaröpíti hozzád a hévízi gyógyvíz erejét!

A gyógyvíz fogalma alatt azokat a magyarországi ásványvizeket értjük, amelyek fizikai tulajdonságaik vagy kémiai összetételük miatt gyógyító hatásúak. Ezt kihasználva alkották meg a Thermál gyógyvízcsalád termékeit. Harkányi, bükfürdői és hajdúszoboszlói gyógyvízzel készült termékei rendkívül jó minőségűek és céljuk, hogy mindenkihez eljuttassák híres magyar gyógyvizeink jótékony hatását.

A hévízi gyógyvízzel készült termékcsalád tagjai

A hévízi gyógyvíz mikro-és nyomelem tartalmánál fogva prémium kategóriás termékcsalád megalkotását tette lehetővé, hiszen mindenféle bőrtípus esetén előnyös, hogy a hévíz képes a faggyúelválasztást normalizálni, segíti a hámréteg regenerálódását, ami a gyakorlatban bársonyos bőrt eredményez. A már kialakult bőrbetegségek esetén pedig az összetételében található gyulladáscsökkentő alkotóelemek, elsősorban a kén játszik fontos szerepet. Nem véletlen, hogy egyre többen használják a mindennapi szépségápolás során is ekcémás, pikkelysömörös bőrfelületekre.

  • A termékcsalád  testápoló készítményének önmagában is jótékony hatását tovább növelték a bőr- regenerációt, feszesítést és hidratációt támogató hozzávalókkal, mint repceolaj, allantoin, és olyan különleges hatóanyagokkal, mint a tucamavaj, mandulatej, aloe barbadensis levél kivonat vagy az olajfalevél kivonat.
  • A prémium kategóriás Hévíz Sampon és Tusfürdő a világszerte méltán ismert hévízi gyógyvízbázishoz hozzáadott illóolajok, gyógynövények és vitaminok szintén a gyógyvíz hatását erősítik fel és alkalmassá teszik a készítmények használatát kifejezetten érzékeny bőrűek számára is, a hatékony bőr- és hajtisztítás mellett a hámregenerációt is elősegíti, ápolt bőrérzetet alakít ki. Ráadásul a sampon a vér és nyirokkeringés serkentő hatása révén képes a hajhagymákat is regenerálni, ezáltal a szokásos problémákat (pl. száraz/zsíros haj, hajhullás) is rövid időn belül meg tudja szüntetni.

A hévízi gyógyvíz ráadásul egyedi összetételének köszönhetően számos mozgásszervi panasz kezelésére is alkalmas. A Hévíz Gyógyvízkrémet előszeretettel használják reumatikus-, ízületi-gyulladásos folyamatok csökkentésére, húzódások, részleges szakadások kezelésére. Ráadásul nemcsak otthoni használatra, de testmasszázsra is kiválóan alkalmas!

Ráadásul januárban 20% kedvezménnyel élvezheted Hévíz erejét! 😉

Ha érdekel a többi gyógyvizes gyógyvizes termékünk, itt megtalálod őket!