Kedves Vásárlóink!

 

Új fejezet kezdődik a PhytoKert életében hamarosan. Mint ahogy azt már az üzletben már hallhattátok, 2018.07.21-én, most szombaton üzletünk bezár. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy megszűnünk, csak átalakul a PhytoKert működése.  A jövőben a webshopon (phytokert.hu), emailen és telefonon tudjátok leadni rendeléseiteket. Személyes átvételre a továbbiakban is lesz mód, telefonos egyeztetést követően. Ha szeretnétek meglátogatni még minket, akkor szombatig mindenképpen tegyétek meg!

Köszönjük mindenkinek, aki az elmúlt hat évben velünk tartott, és állandó látogatója volt üzletünknek!

Az okokról és a részletekről ígértük, hogy hamarosan beszámolunk.

Egy személyesebb bejegyzés, fogadjátok szeretettel.

A kezdetek...
Ahhoz, hogy az okokról tudjak írni, vissza kell menni a kezdetekhez…

 

Hat évvel ezelőtt, amikor elindítottam az üzletet, akkor már több mint négy éve foglalkoztam a Kék-Lukács termékekkel. Először csak segítettem eljuttatni az emberekhez a megrendeléseket, hogy ne kelljen a budapestieknek futárköltséget fizetni. Aztán sorra jöttek a kérdések, mit, hogyan kell használni, amire kezdetben nem voltam felkészülve. Gyorsan rájöttem, hogy csapnivaló „eladó” lennék, hiszen nekem nem megy, hogy tudás nélkül, csak alaptalan marketing szövegeket mondjak a termékek mellé. Először így autodidakta módon kezdtem el tanulni a hatóanyagokról, vivőanyagokról, bőrbetegségekről. Természetesen nagyon sokat segített benne Lukács Károly gyógyszerész úr, és az édesapám, biotechnológusként, aki akkor már 20 éve kozmetikai termékek gyártásával, fejlesztésével

foglalkozott. Tőlük minden segítséget megkaptam és minden kérdésemre válaszoltak, hogy megértsem, megismerjem a termékeket, a hatóanyagokat és az összefüggéseket. Még mindig van, amikor hozzájuk fordulok segítségért.

Négy évvel később, az egyetem befejezése után pedig már egyértelmű volt számomra, hogy merre indulok tovább. Láttam, hogy ezek a termékek tényleg hatékonyak, segítenek a bőrbetegségeken és az emberek lelkén is. Nem volt kérdés, hogy elhelyezkedem egy fix munkahelyen, vagy a nehezebb utat választom és belefogok egy saját üzletbe, amely az álmommá vált akkora, mivel láttam, hogy mennyi embernek lehet és kell is segíteni.

A célkitűzésem így azzá vált, hogy minél több emberhez eljussanak a magyar fejlesztésű, minőségi termékek, amelyek megfizethetőek bárki számára. Éppen ezért, csak olyan termékekkel foglalkoztam, amelyeket magam is teszteltem, vagy teszteltettem az ismerősi körben. Így jött létre a PhytoKert.

A változás okai
Hat év alatt rengeteg embert megismertem, és rengeteg dolgot megtanultam és rengeteg dolog változott, de egy valami nem, a cél ami miatt csinálom.

2018 májusában megszületett a kislányom, aki a legnagyobb csoda az életemben és mindent megváltoztatott körülöttem, és sok dologra ráébresztett. Soha nem egy dologgal foglalkoztam, de rájöttem, hogy képtelen vagyok több felé szakadni. Ő az időm többségét birtokolja, hiszen Ő a legelső már az életemben. J Viszont így nem tudok megfelelően koncentrálni az üzletre, ahogyan az megérdemli. Olyan ez, mintha két gyermekem lenne egyszerre. Hiába bíztam rá az üzletet egy nagyon kedves, megbízható lányra, akinek nagyon sokat köszönhetek, véleményem szerint egy felelős vezető naprakész kell, hogy legyen a mindennapi dolgokkal is, részben azért is, mert pár hónap alatt képtelenség átadni azt a tudást, amelyet több mint 10 év alatt felhalmoztam, viszont a Kislányom mellett nem tudom megoldani, hogy fizikailag is jelen legyek az üzlet életében. Arról nem is beszélve, hogy nagyon hiányzik a „vevők” közelsége, hiszen tulajdonképpen a folyamatos kommunikáció éltet, ösztönöz a mindennapokban. A közel jövőben pedig nagyon sok megvalósítandó tervem van, amelyeket szintén nem hanyagolhatok el. Így jutottam arra a nagyon nehéz döntésre, hogy bezárjuk az üzletet, legalábbis addig, amíg nem leszek mobilisabb.

A jövőben a webshopon (phytokert.hu), emailen és telefonon lehet leadni a rendeléseket.

A futárral történő kiszállításokat természetesen semmiben nem érintik ezek a változások.

A júliusi üzletbezárás után pedig két helyszínen lehet a termékeinkhez személyesen hozzájutni:

 

1. PhytoKert Iroda

(1117 Budapest, Nándorfejérvári köz 14. Előre egyeztetett időpontban.)

Útvonaltervező link:

https://www.google.hu/maps/place/Budapest,+N%C3%A1ndorfej%C3%A9rv%C3%A1r+k%C3%B6z+14,+1117/@47.464725,19.0460159,17z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x4741dda40d873f95:0x904961447eab7a31!8m2!3d47.464725!4d19.0482046

Itt a helyszínen is tudsz vásárolni, illetve konkrét megrendelést is át tudsz venni.
Fontos, hogy csak előzetes időpont egyeztetés alapján tudunk kiszolgálni.

2. PhytoKert Csomagpont – KATKA háztartási üzlet

(1114 Budapest, Bercsényi utca 20, nyitvatartása: H-P: 8:0018:00, Szo: 8:0012:00, V: zárva)

Útvonaltervező link:

https://www.google.hu/maps/dir/”/katka+h%C3%A1ztart%C3%A1si+bolt/@47.4761996,18.9806665,12z/data=!4m8!4m7!1m0!1m5!1m1!1s0x4741ddad7fb638af:0xb43584a7fb2a01d2!2m2!1d19.0507062!2d47.4762209

Itt helyszínen történő vásárlásra nincs lehetőség, csak megrendelés átvételére. A megrendelést leadhatod email (info@phytokert.hu), facebook üzenet, online (phytokert.hu oldalon keresztül) és telefonon (+36306835004) keresztül is.
A csomagot/megrendelést minden esetben lezárt légpárnás buborékos borítékba teszem, amelyen szerepel a neved és a megrendelés végösszege. A számlát természetesen a csomagban találja.

Csak készpénzzel tudsz fizetni mindkét helyen.
Ha bármilyen kérdése lenne, vagy probléma adódna, keress nyugodtan elérhetőségeink bármelyikén.

További csodás napot kívánok,

 

Farkas Petra

PhytoKert