Az influenza szezon ​kellős közepén járunk, egyre többen és többen betegednek meg, vagy épp esnek vissza a megfázás, torokfájás, prüszkölés és orrfújás csodásnak éppen nem nevezhető ördögi körébe. Nem állítjuk, hogy minket nem érintett, de azért nagyrészt a kedvenc termékünknek köszönhetően idén először megúsztuk, láz, otthonlét és különösebb legyengülés nélkül!

​Na de mi ez a csodaszer? :)​

Liposzómás C-​vitamin (LipoC)!  

C-vitaminról köztudott, hogy  nagy szerepet játszik az immunrendszer, az idegrendszer védelmében, fokozza a táplálékkal bevitt vas felszívódását, hozzájárul a normál kollagén képződéhez, így a csontok, a fogak, az erek, a bőr, a fogíny normál állapotának fenntartásához​, tehát tulajdonképpen mindenhez! 🙂

Mitől más ez a termék? ​

„40 000 mg hatóanyag egyetlen üvegben!”

C-vitamin a legnagyobb mennyiségben alkalmazott vitamin világszerte, azonban nem mindegy, milyen módon szívódik fel vagy ürül ki a szervezetünkből.
Mivel természetes úton egyre kevesebbC-vitaminhoz jutunk a gyümölcsök és zöldségek lecsökkent vitamintartalmának köszönhetően, pótlása szinte elkerülhetetlen.
Nem mindegy azonban, milyen formában szedjük, hisz amíg eljut az emésztőszervekig, olyan mértékben „alakul át” vagy „sérül” a szerkezete, hogy akár a vesénket is megterhelheti. Például egy 1000 mg-os, hagyományos C-vitamin készítmény esetében a C-vitamin akár 80%-a kiürül anélkül, hogy a szervezet hasznosítani tudná.
Az új technológiák​nak köszönhetően, mely a természet és a tudomány ötvözésével közel ​100%-os biohasznosulást tesz lehetővé a szájon át bevehető vitaminok közül, szinte sérülés és veszteség nélkül jut el az emésztőszervekig és csaknem 80%-os hatékonysággal szívódik fel a véráramba, onnan pedig a sejtekbe, melynek köszönhetően gyakorlatilag intravénás C-vitamin szint érhető el.

---

De mi is az a liposzóma?

A​ liposzómák​ tulajdonképpen folyadékkal töltött golyócskák, melyeket kívülről foszfolipid kettős réteg határol. A foszfolipidek természetes anyagok, sejtmembránjaink fő alkotórészei is, és nélkülözhetetlen szerepet játszanak sejtjeink egészséges működésének megőrzésében. Ennek köszönhetően jól ellenáll az emésztőnedveknek, és nagy hatékonysággal szívódik fel és hasznosul a sejtekben.

Ajánlott napi mennyiség:

– 2×1 teáskanál (2×5 ml) Hatóanyagok a napi mennyiségben: C-vitamin: 2000 mg (RDA* 2500 %)
– 1 teáskanál (1*5 ml): 1 000 mg C-vitamint, míg 2 teáskanál (2*5 ml) 2 000 mg C-vitamint tartalmaz!

A legújabb kutatások szerint ​már ​napi 300-1000 mg C-vitamin-bevitel jelentősen hozzájárul egészségünk megőrzéséhez, a civilizációs betegségek – daganatok, szív- és érrendszeri problémák, allergia – elleni védelemhez.

Ma már egyre több kutatás, cikk jelenik meg az alternatív rákkezelésben alkalmazott nagy dózisúC-vitamin pozitív hatásairól, így ezt a tényt mi sem szeretnénk figyelmen kívül hagyni!A kutatások alapján C-vitamin magas vérkoncentrációban rákölő hatással rendelkezik: a vér C-vitamin tartalmának maximális mennyisége mellett ​ugyanis 30%- 50%-os rákos sejt-ölő hatása van.

Természetesen senkit nem szeretnénk befolyásolni, mindenki járjon maga utána, csak a figyelem felhívás volt a célunk….

​… mint ahogy arra is, hogy a LipoC vitamint most 10% kedvezménnyel vásárolhatják meg a PhytoKert üzletekben!​ :)​