Az influenza szezon ​kellős közepén járunk, egyre többen és többen betegednek meg, vagy épp esnek vissza a megfázás, torokfájás, prüszkölés és orrfújás csodásnak éppen nem nevezhető ördögi körébe. Nem állítjuk, hogy minket nem érintett, de azért nagyrészt a kedvenc termékünknek köszönhetően idén először megúsztuk, láz, otthonlét és különösebb legyengülés nélkül!

​Na de mi ez a csodaszer? :)​

Liposzómás C-​vitamin (LipoC)!  

C-vitaminról köztudott, hogy  nagy szerepet játszik az immunrendszer, az idegrendszer védelmében, fokozza a táplálékkal bevitt vas felszívódását, hozzájárul a normál kollagén képződéhez, így a csontok, a fogak, az erek, a bőr, a fogíny normál állapotának fenntartásához​, tehát tulajdonképpen mindenhez! 🙂

Mitől más ez a termék? ​

„40 000 mg hatóanyag egyetlen üvegben!”

C-vitamin a legnagyobb mennyiségben alkalmazott vitamin világszerte, azonban nem mindegy, milyen módon szívódik fel vagy ürül ki a szervezetünkből.
Mivel természetes úton egyre kevesebbC-vitaminhoz jutunk a gyümölcsök és zöldségek lecsökkent vitamintartalmának köszönhetően, pótlása szinte elkerülhetetlen.
Nem mindegy azonban, milyen formában szedjük, hisz amíg eljut az emésztőszervekig, olyan mértékben „alakul át” vagy „sérül” a szerkezete, hogy akár a vesénket is megterhelheti. Például egy 1000 mg-os, hagyományos C-vitamin készítmény esetében a C-vitamin akár 80%-a kiürül anélkül, hogy a szervezet hasznosítani tudná.
Az új technológiák​nak köszönhetően, mely a természet és a tudomány ötvözésével közel ​100%-os biohasznosulást tesz lehetővé a szájon át bevehető vitaminok közül, szinte sérülés és veszteség nélkül jut el az emésztőszervekig és csaknem 80%-os hatékonysággal szívódik fel a véráramba, onnan pedig a sejtekbe, melynek köszönhetően gyakorlatilag intravénás C-vitamin szint érhető el.

---

De mi is az a liposzóma?

A​ liposzómák​ tulajdonképpen folyadékkal töltött golyócskák, melyeket kívülről foszfolipid kettős réteg határol. A foszfolipidek természetes anyagok, sejtmembránjaink fő alkotórészei is, és nélkülözhetetlen szerepet játszanak sejtjeink egészséges működésének megőrzésében. Ennek köszönhetően jól ellenáll az emésztőnedveknek, és nagy hatékonysággal szívódik fel és hasznosul a sejtekben.

Ajánlott napi mennyiség:

– 2×1 teáskanál (2×5 ml) Hatóanyagok a napi mennyiségben: C-vitamin: 2000 mg (RDA* 2500 %)
– 1 teáskanál (1*5 ml): 1 000 mg C-vitamint, míg 2 teáskanál (2*5 ml) 2 000 mg C-vitamint tartalmaz!

A legújabb kutatások szerint ​már ​napi 300-1000 mg C-vitamin-bevitel jelentősen hozzájárul egészségünk megőrzéséhez, a civilizációs betegségek – daganatok, szív- és érrendszeri problémák, allergia – elleni védelemhez.

Ma már egyre több kutatás, cikk jelenik meg az alternatív rákkezelésben alkalmazott nagy dózisúC-vitamin pozitív hatásairól, így ezt a tényt mi sem szeretnénk figyelmen kívül hagyni!A kutatások alapján C-vitamin magas vérkoncentrációban rákölő hatással rendelkezik: a vér C-vitamin tartalmának maximális mennyisége mellett ​ugyanis 30%- 50%-os rákos sejt-ölő hatása van.

Természetesen senkit nem szeretnénk befolyásolni, mindenki járjon maga utána, csak a figyelem felhívás volt a célunk….

​… mint ahogy arra is, hogy a LipoC vitamint most 10% kedvezménnyel vásárolhatják meg a PhytoKert üzletekben!​ :)​

PhytoKert Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy le ne maradj akcióinkról, újdonságainkról, mi pedig megajándékozunk egy 10%-os kuponnal!

Sikeres feliratkozás. Köszönjük :) Kérjük, ellenőrizd a Promóciók fület is.

Szeretnéd kipróbálni az Elixírt? Iratkozz fel, és megteheted ingyen!

Az Elixír kipróbálása csak az első 100 feliratkozónak ingyenes. Siess, hogy le ne maradj!

Sikeres feliratkozás. Most kapsz egy emailt, amiben meg kell erősítened a feliratkozásod. Ha GMailt használsz, lehet, hogy a Promóciók fül alá érkezett. Ebben az esetben húzd át az Elsődleges fül alá, hogy biztosan minden levelünket megkapd. Köszönjük :)