Íme a hivatalos közlemény a tesztelésben való részvételről!

 

Örömmel fogadtuk jelentkezését a Fekete nadálytöves Réz kolloid krém ingyenes tesztelésére, amelyet kifejezetten visszérproblémák kezelésére biztosítunk Önöknek!

A gyártóval sikerült egyeztetni, és belement, hogy emeljük a mintadarabok számát, így mindenki, aki jelentkezett, részt vehet a tesztelésben! 🙂

 

Az ingyenes termék minta átvételének feltétele, hogy folyamatosan, hetente legalább egyszer ír számunkra pár sort a krém észlelt hatásáról. (Ha tud, örömmel fogadjuk a fényképes dokumentálást is!)

Kérjük, hogy minél több esetben próbálják ki, hogy minél szélesebb körű tapasztalatot tudjunk gyűjteni a krém hatásairól (reumatikus problémák, izomfájdalom, lila foltok, csípések, kisebb sebek, pikkelysömör, ekcéma, allergia)

Formális emailünkre küldött válaszával automatikusan engedélyezi, hogy véleményét nyilvánosságra hozhassuk, neve megjelölésével.

(A tapasztalatokat kedvező eredmény esetén a későbbiekben idézve szeretnénk felhasználni a honlapunkon, facebook oldalunkon!)

Amennyiben nem szeretné, hogy nevét feltüntessük, csak ahhoz járul hozzá, hogy tapasztalatát osszuk meg, kérjük, jelezze válasz emailjében.

 

Ne felejtse el jelezni, hogy személyesen,vagy postai úton szeretné –e átvenni a terméket!

(Az utóbbi esetében, kérjük pontos nevét, és posta címét is jelölje meg!)

Tesztelésre fel!

Csodás napot kíván a PhytoKert csapat!

PhytoKert Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy le ne maradj akcióinkról, újdonságainkról, mi pedig megajándékozunk egy 10%-os kuponnal!

Sikeres feliratkozás. Köszönjük :) Kérjük, ellenőrizd a Promóciók fület is.

Szeretnéd kipróbálni az Elixírt? Iratkozz fel, és megteheted ingyen!

Az Elixír kipróbálása csak az első 100 feliratkozónak ingyenes. Siess, hogy le ne maradj!

Sikeres feliratkozás. Most kapsz egy emailt, amiben meg kell erősítened a feliratkozásod. Ha GMailt használsz, lehet, hogy a Promóciók fül alá érkezett. Ebben az esetben húzd át az Elsődleges fül alá, hogy biztosan minden levelünket megkapd. Köszönjük :)