A fekély, felfekvés kezelésére szolgáló Kék-Lukács Kék kenőcs (“eredeti Kék-Lukács krém”) kereskedelmi forgalmazása megszűnt 2015-ben. 

A kék kenőcs jelenleg gyógyszerré való törzskönyvezés alatt áll, részben azért, mert a antibiotikumot is tartalmaz, részben azért, hogy a későbbiekben minél több emberhez el tudjon jutni. A magyar jogszabályok értelmében azonban ez az idő alatt nem lehet kereskedelmi forgalomban árusítani.

A többi Kék-Lukács terméket továbbra is forgalmazzuk üzletünkben!

A többi Kék-Lukács termék, és a PhytoKert széles termékpalettája bőven kínál viszont kizárólag természetes hatóanyagokat tartalmazó alternatívákat a kék kenőcsre, arról nem beszélve, hogy ahogy Dr. Lukács Károly sokszor fogalmazott, „verébre ne lőjünk ágyúval” elv értelmében számos problémára nem szükséges antibiotikumos krém alkalmazása, sőt sok esetben inkább kerülendő, illetve sok esetében nem is a Kék kenőcs legmegfelelőbb választás.

Milyen problémára szeretnéd használni? Itt minden alternatívát megtalálsz.

2008 óta fogalkozunk a Kék-Lukács termékekkel, így rengeteg tapasztalatot felhalmoztunk az elmúlt több, mint tíz év során a termékek tulajdonságaival kapcsolatban. Igyekszünk segíteni a megfelelő alternatíva megtalálásában, így alább a Kék kenőcs minden esetleges felhasználási területre megtalálod az arra a problémára legjobb, alternatív terméket helyette, amelyek az esetek 95%-ábán valóban működnek. 

Reméljük megtaláltad a problémádra legmegfelelő megoldást a PhytoKert termékei között.

Bármilyen kérdésed lenne, fordulj hozzánk bizalommal az info@phytokert.hu email címen. 

Sajnos súlyos fekélyes, felfekvéssel járó probléma, vagy súlyos fokú égési sérülés esetén nem tudunk megfelelő alternatívát ajánlani, így ilyen esetben fordulj a feltaláló gyógyszerész úrhoz, Dr. Lukács Károly patikájához, ahonnan lehetséges a Kék kenőcs utánvétes beszerzése, a következő telefonszámon:

06-82-720-312 hétköznapokon,8 -16 óra között.

Bízunk benne, hogy tudtunk segíteni, csodás napot kívánunk!

PhytoKert