A fekély, felfekvés kezelésére szolgáló Kék-Lukács Kék kenőcs („eredeti Kék Lukács krém”) kereskedelmi forgalmazása megszűnt 2015-ben.

A kék kenőcs jelenleg gyógyszerré való törzskönyvezés alatt áll, részben azért, mert a antibiotikumot is tartalmaz, részben azért, hogy a későbbiekben minél több emberhez el tudjon jutni. A magyar jogszabályok értelmében azonban ez az idő alatt nem lehet kereskedelmi forgalomban árusítani.

A többi Kék-Lukács terméket továbbra is forgalmazzuk üzletünkben!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és amint újra kapható a Kék kenőcs, értesítjük róla!

A többi Kék-Lukács terméket továbbra is forgalmazzuk üzletünkben!

A többi Kék-Lukács termék, és a PhytoKert széles termékpalettája bőven kínál viszont kizárólag természetes hatóanyagokat tartalmazó alternatívákat a kék kenőcsre, arról nem beszélve, hogy a „verébre ne lőjünk ágyúval” elv értelmében számos problémára nem szükséges antibiotikumos krém alkalmazása, sőt sok esetben inkább kerülendő, illetve sok esetében nem is a Kék kenőcs legmegfelelőbb választás.

Milyen problémára szeretnéd használni?

Igyekszünk segíteni a megfelelő alternatíva megtalálásában, így alább minden esetleges felhasználási területre megtalálod a kifejezetten az arra a problémára kifejlesztett terméket. Ezek az esetek 95%-ábán működő termékek, hiszen valóban az adott probléma célzott megoldására fejlesztették ki. A felsorolásban csak a leggyakrabban vásárolt termékeket soroljuk fel, a teljes palettát az egyes aloldalakon találod meg.

Ekcéma, pikkelysömör kezelése során érdemes arra törekedni, hogy antibiotikum és szteroid mentes készítményekkel érjük el a tünetmentes állapotot, mivel ezek gyógyíthatatlan betegségek, így a bőr még kitettebb annak, hogy hozzászokik az alkalmazott készítmény hatóanyagaihoz. Viszont minél erősebb készítményt használunk, annál nehezebb lesz hosszútávon természetesre cserélni.

Reméljük megtaláltad a problémádra legmegfelelő megoldást a PhytoKert termékei között.

Bármilyen kérdésed lenne, forduljon hozzánk bizalommal, elérhetőségeink bármelyikén!

Ha súlyos fekélyes, felfekvéssel járó problémád, vagy súlyos fokú égési sérülésed van, jelenleg egyedül a feltaláló gyógyszerész úr, Dr. Lukács Károly patikájából lehetséges a Kék kenőcs utánvétes beszerzése, a következő telefonszámon:

06-82-720-312 hétköznapokon,8 -16 óra között.

Bízunk benne, hogy tudtunk segíteni, csodás napot kívánunk!

PhytoKert

PhytoKert Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy le ne maradj akcióinkról, újdonságainkról, mi pedig megajándékozunk egy 10%-os kuponnal!

Sikeres feliratkozás. Köszönjük :) Kérjük, ellenőrizd a Promóciók fület is.

Szeretnéd kipróbálni az Elixírt? Iratkozz fel, és megteheted ingyen!

Az Elixír kipróbálása csak az első 100 feliratkozónak ingyenes. Siess, hogy le ne maradj!

Sikeres feliratkozás. Most kapsz egy emailt, amiben meg kell erősítened a feliratkozásod. Ha GMailt használsz, lehet, hogy a Promóciók fül alá érkezett. Ebben az esetben húzd át az Elsődleges fül alá, hogy biztosan minden levelünket megkapd. Köszönjük :)