Pár hete részt vehettünk egyik gyártónknak, az Új VisVitalis Kft-nek köszönhetően egy  kiállításon, amely megváltozott munkaképességű emberek foglalkoztatásának segítségét tűzte ki célul. Itt találkoztunk egy csodálatos házaspárral, akik nem akármibe vágták bele a fejszéjüket!

A Kockacsoki, mint társadalmi vállalkozás  másoknak való segítség nyújtást tűzte ki  célul, így  a munkaerő-piacon egyik leghátrányosabb helyzetben lévő autizmus spektrum zavarral élő emberek segítése érdekében műhelyükben autista fiatalok készítik a finomabbnál finomabb csokoládé különlegességeket.

& most már büszkén mondhatjuk, hogy nálunk is megtalálhatók a legnépszerűbb csokoládé különlegességek, folyamatosan bővülő választékkal! 🙂

 

A csokik pedig szintén valódi csodák! 🙂 A legmagasabb  minőségű belga csokoládékból állítják elő kézműves termékeiket. Igazi Ínyenceknek való íz variációik pedig nemcsak saját, de szeretteink megajándékozására is tökéletes választás! 

Ha pedig érdekel maga a Kockacsoki manufaktúra, a készítés művészetes, vagy maga a légkör, bátran jelentkezz náluk interaktív programjaikra! Nekünk már volt szerencsénk ellátogatni a Nyitott Műhelyükbe, úgyhogy bizton állíthatjuk, nem csak a csoki, de az ottani légkör is elvarázsolja az embert!

 

Bővebb információt itt találnak róluk:  http://www.kockacsoki.com/#!tanfolyam/c1enr

 

 

 

 

 

PhytoKert Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy le ne maradj akcióinkról, újdonságainkról, mi pedig megajándékozunk egy 10%-os kuponnal!

Sikeres feliratkozás. Köszönjük :) Kérjük, ellenőrizd a Promóciók fület is.

Szeretnéd kipróbálni az Elixírt? Iratkozz fel, és megteheted ingyen!

Az Elixír kipróbálása csak az első 100 feliratkozónak ingyenes. Siess, hogy le ne maradj!

Sikeres feliratkozás. Most kapsz egy emailt, amiben meg kell erősítened a feliratkozásod. Ha GMailt használsz, lehet, hogy a Promóciók fül alá érkezett. Ebben az esetben húzd át az Elsődleges fül alá, hogy biztosan minden levelünket megkapd. Köszönjük :)