Pár hete részt vehettünk egyik gyártónknak, az Új VisVitalis Kft-nek köszönhetően egy  kiállításon, amely megváltozott munkaképességű emberek foglalkoztatásának segítségét tűzte ki célul. Itt találkoztunk egy csodálatos házaspárral, akik nem akármibe vágták bele a fejszéjüket!

A Kockacsoki, mint társadalmi vállalkozás  másoknak való segítség nyújtást tűzte ki  célul, így  a munkaerő-piacon egyik leghátrányosabb helyzetben lévő autizmus spektrum zavarral élő emberek segítése érdekében műhelyükben autista fiatalok készítik a finomabbnál finomabb csokoládé különlegességeket.

& most már büszkén mondhatjuk, hogy nálunk is megtalálhatók a legnépszerűbb csokoládé különlegességek, folyamatosan bővülő választékkal! 🙂

 

A csokik pedig szintén valódi csodák! 🙂 A legmagasabb  minőségű belga csokoládékból állítják elő kézműves termékeiket. Igazi Ínyenceknek való íz variációik pedig nemcsak saját, de szeretteink megajándékozására is tökéletes választás! 

Ha pedig érdekel maga a Kockacsoki manufaktúra, a készítés művészetes, vagy maga a légkör, bátran jelentkezz náluk interaktív programjaikra! Nekünk már volt szerencsénk ellátogatni a Nyitott Műhelyükbe, úgyhogy bizton állíthatjuk, nem csak a csoki, de az ottani légkör is elvarázsolja az embert!

 

Bővebb információt itt találnak róluk:  http://www.kockacsoki.com/#!tanfolyam/c1enr