Kézkrémet főleg ősszel és télen használunk, pedig egész évben fontos lehet. Megmutatjuk, hogy miért fontos a kézápolás mindenkor!

 

Miért kell ősszel és télen ápolni kezünket?

 

A bőrnek télen kell szembenéznie a legtöbb kihívással, éppen ezért ősszel és télen használnak a legtöbben kézkrémeket.

Télen a környezeti ártalmak (hideg szelek, kint hideg, párás,, míg bent meleg-száraz levegő, és ennek változása) nagyon megviseli a bőrt. A hidegebb hónapokban ráadásul egyre több embert kínoznak a hideg ekcéma tünetei, amit a rendszeres kézápolás segít megelőzni, csökkenteni a mértékét.

 

Tavasszal és nyáron sem szükségtelen a kézápolás!

 

Egyrészt a nyári hónapokban sokkal kevesebbet takarnak a ruhák, a hosszú télikabát és a kesztyű, így esztétikai szempontból sem mindegy, hiszen a kiszáradt, repedezett bőröd rontaná el az összhatást. A híúság persze nem a legfontosabb szempont.

Nyáron is fontos, hogy egészséges legyen a bőröd.

 

A hidratálás az év minden szakaszában fontos, nyáron a melegben a szervezet sokkal több vizet veszít. Ezért fontos, hogy gondoskodj a kellő mennyiségű és jó minőségű folyadékbevitelről, valamint a bőröd hidratálásáról is. A legforróbb hónapokban a napsugarak sokkal erőteljesebbek és bizony a kéz bőrét sem kímélik. . A káros sugarak ellen való védekezés elengedhetetlen a kéz számára is.

 

 

Mit kell tudnia egy jó kézápolónak?

 

 

Hidratál: A rendszeres kézápolással megelőzöd bőröd kiszáradását, mivel egy jó kézápoló legfontosabb funkciója, hogy segít fenntartani a bőr természetes nedvességtartalmát.

Véd: A megfelelő kézápoló használatával megvéded bőröd  a különböző környezeti tényezőktől, mint a hideg, szél vagy a nap.

Táplál: Egy jó kézápoló mindig gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban, amelyek elősegítik a egészséges bőr fenntartását és segíti regenerálódását.

 

Megelőzi a (korai) öregedést: A rendszeres ápolás segít csökkenteni a ráncok és egyéb öregedési jelek megjelenését.

Nyugtatja a bőrt: Az irritált vagy sérült bőr gyorsabb gyógyulását és megnyugtatását segíti elő a megfelelő kézápoló rendszeres használata.

 

Fenntartja a rugalmasságot: Fenntartja a bőr természetes rugalmasságát és elasztikusságát.

 

 

Ha jó minőségű kézkrémmel, rendszeresen ápolod a bőröd, akkor az egészségesen hidratált és táplált, fiatalos megjelenéssel hálája meg neked!

 

A mi ajánlatunk számodra, hogy ne kelljen csalódnod!