A himalájai sót eredményesen használják asztma, mindenféle allergia (pollen, por, stb.), nátha, megfázás, influenza, köhögések (száraz és hurutos), krupp, hurutok (hörghurut, légcsőhurut), gyulladások (orr-, torok-, mandula- és gégegyulladás), arc- és homloküreg gyulladás, tüdőgyulladás kezelésére.

himalájai só fülpárna, vagy párna például pamutzsákba töltött himalájai kristálysó, amelyet allergiás, megfázásos tüneteinek enyhítésére használhatja minden alvásnál párna helyett, vagy párnára helyezve.  Mindennapos használatacsökkenti a reggeli tüsszögést, szárazköhögést, jó hatással van az éjszakai pihenésre.  Meleg sópárna jó hatású lehet középfülgyulladás, vesetáji fájdalmak, máj-, és epepanaszok, ízületi fájdalmak, hátfájás, menstruációs görcsök esetén.

Ha érdekel, kattints ide: http://phytokert.hu/termek/so-fulparna/ vagy ide: http://phytokert.hu/termek/so-parna/

A gyerekek számára kitalált fülmelegítős gyógysapkát már a nátha kezdetén célszerű a gyerekek esetében alkalmazni. Csökkenti a nyaki nyirokcsomók fájdalmas duzzanatát. Gyorsítja a gyulladásos folyamat lezajlását, megrövidíti a betegség időtartamát.

Ha érdekel, kattints ide: http://phytokert.hu/termek/fulmelegitos-gyogysapka-himalaja-kristalyso-betettel/

Erre a célra szolgálnak a himalájai só lámpák, mécsesek, és a sótégla is, amelyet a radiátorra, konvektorra helyezve intenzívebben párolog, és hatékonyabban képes tisztítani a szobában a levegőt is. Persze, ezeknek nemcsak a gyógy, de az esztétikai hatása sem elhanyagolható! Különleges hangulatot teremtenek a lakásban, főleg a borongós téli estéken! J

Itt megnézheted, hogy milyen szépek! http://phytokert.hu/?s=l%C3%A1mpa&post_type=product

http://phytokert.hu/termek/mecses-natur/

http://phytokert.hu/termek/so-tegla/

 

Megfázás esetén érdemes himalájai sóval inhalálnivagy himalájai fürdősós kádfürdőt venni, amely tisztítja a légutakat, gyulladáscsökkentő hatása az egész szervezetben érvényesül, de szépészeti célú salaktalanításhoz is kiváló!.

http://phytokert.hu/termek/himalajai-furdoso/

 

Phyto –Tipp: ezekre a célokra a himalájai étkezési kristálysó is ugyanúgy megfelel! Kádfürdő esetén egyértelmű, de például egy kis tálkában, vagy egy zokniban az ágy mellé helyezve, ugyanolyan hatékony, mint a fent említett párnák, sólámpák.

 

& ne felejtsétek!

Október a himalájai só hónapja nálunk!

Bármely himalájai sós termék megvásárlásakor a himmalájai sós kozmetikai termékcsalád bármely tagját most 50 % kedvezménnyel vásárolhatja meg!

Ha szeretne, itt tud tájékozódni ezekről a termékekről:

Arckrémek: http://phytokert.hu/?s=himal%C3%A1jai+s%C3%B3s+arckr%C3%A9m&post_type=product

Arcradír: http://phytokert.hu/termek/himalajai-sos-arcradir/

Testápoló: http://phytokert.hu/termek/himalajai-sos-testapolo/