És hát igen… nekünk nőknek a szépségápolás sem elhanyagolható szempont! J És mi lehetne természetesebb kozmetikum, mint a mindennemű kezelés-mentes himalájai só?

Kevés dolog hiányozhat annyira egy nő fürdőszobájából (is) annyira, mint a himalájai só! Szépségápolási szempontból egyszerűen zsenális a hatása! Kiegyenlíti a bőr sav – bázis egyensúlyát, azaz: száraz bőr esetében lezárja a pólusokat, nem eltömíti!!, csak lezárja, így nem engedi, hogy a víz kipárologjon belőle, ezért is szokták sokan izzadásgátlásra használni. Zsíros bőr esetében, pedig a vérkeringés-serkentő hatása miatt alkalmazható. Pont emiatt hatékony gyulladáscsökkentő is, így például kiválóan alkalmazható aknés, pattanásos bőr, szőrtüszőgyulladás, ekcéma és pikkelysömör esetén is. Ez utóbbi kettő esetében nemcsak akut kezelésre, de megelőzésre is használható.

Nem szabad elfelejteni salaktalanító hatását sem, amely miatt sikerrel alkalmazható narancsbőr esetén is!

 

 A hogyanra számos alternatívánk lehet:

–          Vehetünk kádfürdőt, himalájai fürdősóval – Ha érdekel ide kattints: http://phytokert.hu/termek/himalajai-furdoso/

–          Használhatunk só szappant : További információkat itt találtok: http://phytokert.hu/termek/himalajai-so-szappanok/

Phyto – Tipp: Sok vásárlónk visszajelzése alapján ezek alkalmazása kiválthatja a mindennapos testápoló/arckrémek használatát is! Fontos, hogy ezeket a készítményeket egy héten maximum 2-3 alkalommal lehet/érdemes alkalmazni. Vagy használhatunk himalájai sós kozemtikumokat is:

–          Az Alaya termékcsaládunk például kollagénen és liposzómás vitaminokon kívül nagy mennyiségben himalájai sót tartalmaz, pont azért, hogy megkönnyítse a só kozmetikumként való alkalmazását.

 

Három féle arckrémből választhatnak vásárlóink, nappali – a legkönnyedebb, leggyorsabban felszívódó krém, éjszakai – főleg száraz, zsírhiányos bőrűeknek ajánlott, és a vitaminos változat közül, amelynek kicsit emelt mennyiségű a zsírtartalma a nappalihoz képest, mivel a vitaminok zsírban oldódnak, ezt főleg kevert bőrtípus esetén ajánljuk.

Itt olvashatsz róluk bővebben: http://phytokert.hu/?s=himal%C3%A1jai+s%C3%B3s+arckr%C3%A9m&post_type=product

 

A termékcsaládhoz egy arcradír is tartozik, amely sárgabarackmag őrlemény tartalmának köszönthetően kiváló peeling hatású, illetve egy könnyen beszívódó, hidratáló testápoló is.

Az arcradírt itt találod: http://phytokert.hu/termek/himalajai-sos-arcradir/ , a testápolót pedig itt: http://phytokert.hu/termek/himalajai-sos-testapolo/

 

& ne felejtsétek!

Október a himalájai só hónapja nálunk!

 

Bármely himalájai sós termék megvásárlásakor a himmalájai sós kozmetikai termékcsalád bármely tagját 50 % kedvezménnyel vásárolhatja meg!