A piacon egyre többféle mosószer kapható, mind szintetikus, mind természetes változatban.

Egyre több allergiás, ekcémás, pikkelysömör megbetegedés hátterében húzódik meg a mosószerre, öblítőre történő allergiás reakció.  Sok esetben az ember csak annyit tapasztal, hogy bőre intenzívebben kiszárad, viszketni kezd, vagy piros foltok alakulnak ki a bőrén. Valóban nem mindegy mit használ az ember! Sok esetben a megfelelő tisztítószer alkalmazása már megtudja szüntetni ezeket a panaszokat!

Az internet telis tele van jobbnál jobb receptekkel, mit hogyan érdemes összekeverni. Saját magunkból kiindulva, viszont munka után este hazaérve nem feltétlenül a csodamosószer kikísérletezéséhez, összekeveréséhez van kedve az embernek….

Igazából nincs is rá szükség, hiszen helyettünk ezt már (szerencsére) megtették mások.mosodios-mosopaszta-200ml

De mit is tud ez a Mosópaszta, hogy annyira megérje?

Röviden összefoglalva:

  • természetes, antillergén, így elfelejtheti a viszketés, allergia tüneteit
  • tökéletes zsír-, és folteltávolító hatású
  • többé színes és fehér ruhái sem színeződnek el,  sőt még ki is emeli a színeket
  • kis mennyiséggel is tökéletesen mos – gazdaságos a használata

Kicsit bővebben kifejtve:

A Mosódiós mosópaszta összetevői mind természetes, antiallergén anyagok, így búcsút inthet nyugodtan a vakarózásnak, allergiának!mosodio

  • Mosódió kivonat – bőrbarát és környezetkímélő mosószer. Természetes lúgos, felületaktív anyag,  eltávolítja a szennyeződéseket, zsíroldó hatású, így anélkül távolítja el a foltokat, hogy a színek veszítenének élénkségükből, vagy kárt tenne az anyag szerkezetében.mososzoda
  • Mosószóda – általános zsíroldó tisztítószer, vízlágyító hatású.
  • Szódabikarbóna – folttisztító hatású,  fehérítő hatású
  • Mosószappan – A mosószappan a textíliákat puhábbá teszi, megelőzi a bolyhosodást, mivel kvázi kenőanyagként szolgál, tökéletesen lebomlik a vízben.mosószappan
  • Levendula illóolaj – nyugtató hatású, öblítőre sincs több gond és még a molyok is távol maradnak

 

Miért paszta?

Így a mosószer nem tartalmaz szemcsés dörzs – és töltőanyagokat, így nem dörzsöli ki a ruhák színét, mosószappan kenőanyagként szolgálva pedig megvédi a ruhákat a kibolyhosodástól, ráadásul nem maradnak mosószer maradványok a ruhában, hiszen mosás közben tökéletesen feloldódik.

Színes vagy fehér ruhákra?

A mosódió a színeket, míg a szódabikarbóna a fehérséget emeli ki, és megóvják a ruhákat az elszíneződésektől! Tehát: Mindkettőre!

Mitől gazdaságos?

Egy átlagos szennyeződésű adag ruhához egy evőkanál tökéletesen elégséges közvetlenül a ruhákra, a dobba téve! (Ha erősebb a szennyeződés, pl olajfoltos, vagy ha a gyerek megfürdött a sárban a játszótéren 🙂 érdemes két evőkanállal használni.)

PhytoTipp: Keverje el félpohár vízben és úgy öntse bele a mosógép dobjába! Így biztosan feloldódik mosóprogramtól függetlenül!levendula illóolaj

Ráadásul elfelejtheti a drága öblítők használatát is, hiszen levendula olaj tartalma elegendő a ruhák illatosítására, ráadásul még bőrnyugtató hatású is!

 

Ráadásul most még 25% kedvezménnyel is tudja kipróbálni!

 

Több érvünk már nincs mellette!

Esetleg egy vásárlói visszajelzés még!

“Kedves Petra! A Mosódiós mosópasztát szeretném neked dicsérni! 🙂 A minap elvágtam az ujjamat, egy törölközőt tekertem köré, mert hirtelen nem akadt más a kezembe. Majd ezt félredobva, el is felejtkeztem róla és csak pár nap után tudtam kimosni. A mosópasztával 60 ° C fokos programmal gyönyőrűen kiszedte a foltot a törölközőből. Ezen kívűl egyébként minden mást is ezzel mosok (általában 30-40 ° C fokon), öblítő és egyéb adalékok nélkül, a ruhák illatosak, tiszták és nem okoznak semmilyen bőrirritációt! Nem is áll szándékomban váltani és örülök, hogy rátaláltam a boltodban! Csak így tovább minden termékkel! 😉 Szép napot és további sok sikert! Üdv, Molnár Juli”