Legújabb saját márkás termékünket egy 100 fős tesztelői kör próbálhatta ki először.

A PhytoKert Elixír Bőrfeszeítő Szérum megalkotásánál az volt a célunk, hogy egy olyan gyorsan alkalmazható, természetes készítményt alkossunk, amely képes felvenni a harcot a bőrszárazsággal, bőröregedéssel szemben.

Az Elixír Bőrfeszesítő Szérum
legfontosabb tulajdonságai:

 • 12 féle organikus hatóanyag
 • 30 mp alatt elintézheted a reggeli szépségápolási rutint
 • Könnyű, gyors felszívódás
 • Hidratáló, feszesítő hatású
 • Regenerálja a bőr belső szerkezetét
 • Beindítja a bőr saját belső öregedés elleni mechanizmusát,
 • Beindítja a kollagén termelését
 • Mesterséges tartósítószer mentes
 • Parabénmentes
 • Kőolaj származékmentes
 • Mesterséges illatanyagmentes

 

Tesztelőink többsége pedig olyan pozitív hatásról számolt be, hogy úgy döntöttünk, 30 napos pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk rá.

íme néhány vásárlói vélemény:

“Textúrája, illata nagyon kellemes. A hiper érzékeny bőröm nagyon jól tolerálta. :-)) Teltebb, egészségesebb fényűvé vált a bőröm, csökkent a szárazsága, a kiszerelése Tetszik, de egy kis idő kellett, amíg hozzászoktam.”

40-45 év közötti Tesztelőnk véleménye, aki saját állítása szerint a száraz, fénytelen, nagyon érzékeny arcbőre van, amely korának megfelelően ráncos. Az Elixír Bőrfeszesítő Szérumot reggel és este is használta, arckrém alá. 

“A Szérum használatakor a bőröm szinte újjá születik, megtelik élettel. A bőröm állaga javult, kevésbé hajlamos pattanásosodásra, kevésbé zsíros, a kiszerelése nagyon tetszik, nagyon praktikus.”

50-55 év közötti Tesztelőnk véleménye, aki saját állítása szerint zsíros, fénylő arcbőre van, amely pattanásosodásra, miteszeresedésre és foltosodásra hajlamos. Az Elixír Bőrfeszesítő Szérumot egy nap egyszer, arckrém alá alkalmazta. 

“Naponta egyszer használtam, egy-egy fújással a jobb, ill. bal arcomra. Elkentem, majd az éppen használt krémemet tettem fel. Volt, hogy elmarad a krém, de akkor is kellemes volt az arcom állaga, nem hiányzott semmi, ápolt, hidratált volt. A ráncokat (általában mimikai van az arcomon) feltöltötté tette, nem látszottak annyira. Én elégedett vagyok vele.”

55-60 év közötti Tesztelőnk véleménye, aki saját állítása szerint zsíros, fénylő arcbőre van, amely pattanásosodásra, miteszeresedésre és foltosodásra hajlamos. Az Elixír Bőrfeszesítő Szérumot egy nap egyszer, arckrém alá alkalmazta. 

“Nagyon hasznos. Látványos javulás történt. Pár nap után feszesebbnek éreztem a bőröm. Teltebb, egészségesebb fényűvé vált a bőröm, csökkent a szárazsága, a kiszerelése nagyon tetszik, nagyon praktikus”

55-60 év közötti Tesztelőnk véleménye, aki saját állítása szerint a korához képest sokkal ráncosabb bőrrel rendelkezik, mindennap egyszer használta az Elixír Bőrfeszesítő Szérumot, arckrém alá. 

Mit jelent pontosan a 30 napos pénzvisszafizetési garancia?

Ha bármilyen okból nem vagy elégedett vele, a vásárlástól számított 30 napon belül küldd jelezd felénk és mi visszadjuk az árát. Bízunk benne, hogy ezzel is segítünk a döntésben, hogy kipróbáld az Elixír Bőrfeszesítő Szérumot! 😉   Csodás szépülést kívánunk, a PhytoKert Csapata