– Bőrmegújító 

– Regeneráló
– Anti-aging hatású 

Egy könnyed illatmentes alapkrém, mely nem hiányozhat az otthoni arcápolási rutinból. Amellett, hogy ápolja a bőrt, segít gyengéden eltávolítani az elhalt hámsejteket, így fokozza a hatóanyagok felszívódását. A bőr könnyebben megújul, tapintása puhább, látványa pedig ragyogóbb lesz.

Tapasztaltad már, hogy bármivel ápolod a bőröd, olyan, mintha semmi sem hatna? Nem véltetlen, hiszen egy alap dolog, ez az alap krém hiányzott a szépségápolási rutinodból!

A hatóanyagok egyszerűen nem tudnak egy idő után beszívódni a bőrbe, ha nem kezeled az elhalt hámsejteket, nem biztosítod azok eltávolítását. A mechanikai bőrradírok sem tudnak olyan hatékony eredményt ezen a téren hozni, mint a hámlasztás legtermészetesebb hatóanyagai, a gyümölcssavak!

      Éppen ezért válik a PhytoKert Gyömölcssavas alap krém valóban alap termékké a szépségápolási rutinodban és fürdőszobádban egyaránt.

      Hatóanyagai egyszerre szabadítják meg bőröd az elhalt hámsejtektől, miközben erőteljes regenáráló, ránctalanító hatóanyagok.

      Derűssé teszi a bőrt, halványítják a pigmentfoltokat és javítják a bőr egyenetlenségeit.

     Heti 2-3 alkalommal elég használnod esténként, hogy ismét szó szerint a bőrödön érezd bármely kozmetikum hatóanyagainak hatását.

     Használatával lehetővé teszed bőröd számára, hogy egyáltalán bejussanak a bőrödbe az egyéb kozmetikumokban lévő hatóanyagok.

gyümölcssavak (vagy AHA) hatásos és elismert hatóanyagok, melyek minden típusú bőr számára jótékony hatást fejtenek ki. Az AHA rövidítés (Alpha Hydroxy Acides) az alfa-hidroxi savakat jelöli. Ezek főként gyümölcscukor származékok. A főbb gyümölcssavak: tejsav, almasav, glikolsav, citromsav és borkősav.

A legismertebb a tejsav és a glikolsav, melyek különlegesen jó a bőrbehatoló képességük miatt és hámlasztó hatásukért folyamatosan felhasznált hatóanyagok. Ezek a hámlasztások fiatalítják a bőrt, visszaadják az arc ragyogását, eltüntetik a felületi egyenetlenségeket, halványítják a pigmentfoltokat, mérsékelik a ráncok mélységét, segítséget nyújtanak a zsíros és problémás bőr számára.

A gyümölcssavak elősegítik a sejtmegújulást, de azonos mértékben ismert a rugalmasságnövelő és kollagén képződést ösztönző hatásuk is. Még egy jelentős tulajdonsága az AHA savaknak az, hogy hozzájárulnak az UV sugarak káros hatásainak semlegesítéséhez is.

Különböző kutatások rámutatnak, hogy az AHA savak hosszútávú, rendszeres használatával (4-6 hónap) elősegítik a finom, apró ráncok eltűnését, tompítják a mélyebb ráncokat és kivilágosítják a hiperpigmentált területeket.

Felhasznált gyümölcssavak:

Feketeáfonya kivonat

 • Sejtvédő, öregedésgátló hatású, mivel kiemelten magas antioxidáns tartalma tömegével semlegesíti a szabadgyököket.
 • Szövet összehúzó, frissítő és antioxidáns hatása van a bőrön alkalmazva.
 • Tonizálja a bőrt magas gyümölcssav tartalmának köszönhetően.

Nádcukor kivonat

Hidratáló és bőrjavító anyag. A nádcukor a glikolsav fő előállítási forrása.

Cukorjuhar kivonat

Keratolitikus (hámlasztó) hatású összetevő. Az összetevő természetes AHA-savként funkcionál. A bőr legfelső rétegére hámlasztó hatással van, ezáltal simítja a bőrt, felgyorsítja a sejtek életciklusát.

Citrom kivonat

A citrom gyümölcsének a kivonata, amely citromsavat is tartalmaz, így általában természetes, enyhe hámlasztó szerként használják a kozmetikumokban, általában más AHA-tartalmú gyümölcskivonatokkal kombinálva.

 

Narancs kivonat

Kitűnő öregedésgátló, tele A-pro-vitaminnal, amely segíthet harcolni a leégés ellen, valamint csökkenteni a bőr érzékenységét az UV-sugarakkal szemben, a narancs jelentős mennyiségű C-vitamint is tartalmaz, amely elősegíti a telt, fiatalos bőrt a kollagén termelés támogatásával.

 A felhasznált gyümölcssavak együttes hatásai:

 • erőteljes öregedésgátló hatásúak

 • mérsékelik a ráncok mélységét

 • egységessé teszik az arcbőrt

 • nedvesítő hatásúak

 • hámoldó, hámlasztó hatásúak

 • regenerálók, serkentik a sejtmegújulást

 • serkentik a kollagénképződést

 • növelik a bőr hajlékonyságát

 • tompítják az öregségi foltokat

 • tompítják a bőr egyenetlenségeit

 • segítik a bőr hidratálását

 • eltávolítják a faggyúfelesleget

Mikor használd?

 • bármilyen típusú bőrre alkalmazhatod
 • elöregedett, érett bőrre, fakó arcbőrre,
 • ha azt érzed, bőröd már nem képes a hatóanyagok felvételére
 • egyenetlen arcbőrre, eltömődött arcbőrre
 • problémás arcbőrre, pattanások után keletkezett hegekre
 • pigmentfoltokra (májfoltra), öregségi foltokra

Mikor ne használd?

Rosacea és érzékeny bőr esetén óvatosan használd, mert vannak érzékeny bőrűek, akik jól tolerálják a savakat, és vannak, akik kevésbé,

Mire figyelj használatkor?

Elsősorban esténként alkalmazd. Amíg a bőröd hozzá nem szokik, előfordulhat átmeneti kipirosodás, amely teljesen normális gyümölcssavas termékek használata során. 

PhytoPure gyümölcssavas alapkrém

-illatmentes-

Bevezető áron:   

  4.995 helyett 

       30ml                           2.995Ft

9.995 heyett

      100ml                          4.995Ft

Kapcsolodó termékek:

 

PhytoMono Szőlőmagolajos krém

1.995 Ft

PhytoMono Mandula olajos krém

1.995 Ft

PhytoMono
Dióolajos
krém

1.995Ft

PhytoMono Barackmag olajos krém

1.995 Ft

PhytoMono Homoktövis olajos krém

2.295 Ft