Köztudott, hogy magyar gyógyvizeink mennyire kiváló összetételűek, hisz maga a gyógyvíz fogalma alatt azokat a magyarországi ásványvizeket értjük, amelyek fizikai tulajdonságai, vagy kémiai  összetétele miatt gyógyító hatásúak. Ezt kihasználva alkották meg a Thermál gyógyvízcsalád termékeit. Harkányi, bükfürdői és hajdúszoboszlói gyógyvízzel készült termékei rendkívül jó minőségűek és céljuk, hogy mindenkihez eljuttassák a híres magyar gyógyvizeink jótékony hatását.

A harkányi gyógyvízzel készült termékcsalád tagjai:

–          Termékei között szerepel a Themal Vitalizáló arckrém, amely harkányi gyógyvízzel, Q10 vitaminnal, ginseng kivonattal, hyaluronsavval, A-, C-, E-, és B5-vitaminnal, bőrtápláló olajokkal, kamilla kivonatával, körömvirág kivonatával, kollagén és elasztin hidrolizátumokkal, hidratáló aloe géllel készült.

–          A harkányi gyógyvizet tartalmazó Thermal Sampon, Haj és fejbőrápoló krém kifejezetten a nehezen kezelhető, problémás hajra lett kitalálva, a gyógyvíz vérkeringés serkentő hatása révén helyreállítja a fejbőr vér – és nyirok keringését, ezáltal regenerálja a hajhagymákat is. A haj és fejbőr ápoló készítmény ráadásul nemcsak pakoláskénnt, de balzsamként is alkalmazható!

–          A Thermal Kéz és lábápoló krém, Testápoló balzsam, Tus- és Habfürdő kifejezetten a száraz, ekcémára hajlamos bőr kezelésére kifejlesztett készítmények, amelyek hatékonyan hidratálják és nyugtatják a bőrt.

Összességében egytől egyik kiváló minőséget képviselnek, kategóriájukhoz képest alacsony áraikkal pedig mindenki saját otthonában tapasztalhatja meg a magyar termálvizeink gyógyító hatását.

A hévízi gyógyvízzel készült termékcsalád tagjai:

A hévízi gyógyvíz mikro-és nyomelem tartalmánál fogva prémium kategóriás termékcsalád megalkotását tette lehetővé.

–          Hévíz Gyógyvízkrém kiválóan alkalmas a reumatikus-, ízületi-gyulladásos folyamatok csökkentésére. A gyógyvíz jótékony hatását további alapanyagokkal erősítve alkották meg a testmasszázsra is alkalmas terméket.

–          A termékcsaládban szintén helyet kapott egy testápoló készítmény, melynek már ön- magában is jótékony gyógyerejét tovább növelték a bőr- regenerációt, feszesítést és hidratációt támogató hozzávalókkal, mint  repceolaj, allantoin, tucamavaj, mandulatej, aloe barbadensis levél kivonat, vagy az olajfa levél kivonat.

–          A prémium kategóriás Hévíz Sampon és Tusfürdő a világszerte méltán ismert hévízi gyógyvízbázishoz hozzáadott illóolajok, gyógynövények és vitaminok a gyógyvíz hatását erősítik fel és alkalmassá teszik a készítmények használatát kifejezetten érzékeny bőrűek számára is, a hatékony bőr és hajtisztítás mellett a hámregenerációt is elősegíti, ápolt bőrérzetet alakít ki.