A májfoltok elsősorban nőknél jelennek meg a homlokon, az arcon,  és a kezeken. A bőr fokozott melanin-termelésének következtében alakulnak ki. Idős korban nagyon gyakori jelenség, de van amikor terhesség alatt is megjelennek ezek a foltok – ebben az esetben jellemzően az áldott állapot után a foltok is eltűnnek.
Nyáron még fontosabb, hogy fokozott figyelmet fordítsunk erre a bőrelváltozásra, hiszen napfény hatására sokszor sötétebbé, nagyobbá válhatnak.

 Mit tehetünk a májfoltok ellen?

 

majfoltokellen _keklukacs borhalvanyito kréme

1.Minél inkább védjük a napfénytől! 

(A szolárium kerülése pedig kifejezetten ajánlott!)
 Erre sokféle módszer adott,például az egyik legegyszerűbb néha lépést tartani a divattal! Újra divatba jöttek a nagy kalapok, amellyel könnyedén eltakarhatjuk arcunkat a nap elől! Persze a legjobb, ha valamilyen erős fényvédő krémet, akár naptejet használunk, amikor utcára megyünk!

 2. Minél természetesebb kozmetikumot használj az eltüntetésere!

Sok megoldás lehet ezek eltüntetésére, mi persze mindig a legtermészetesebb, és leghatékonyabb módokat tartjuk szem előtt.
Az egyik legkíméletesebb, legegyszerűbb, otthon is alkalmazható kezelés az azelainsav tartalmú krémek alkalmazása, mint például a Kék-Lukács Bőrhalványító krém, amelynek rendszeres használatával jelentős eredmények érhetők el!

3. Ha lehet, kerüld a drasztikus beavatkozásokat!

Fontos tudni, hogy ezek a kezelések sohasem olyan gyorsak, mint például a lézeres eltávolítás, és a középmély kémiai hámlasztás elvén működő megoldások, de azok működési elve alapján  a bőrréteg roncsolódik. (A kezelések során a másodfokú fagyási sérülések keletkeznek, illetve a pigmenttartalmú sejtek roncsolásával a bőrréteg lehámlik, majd a bőr újraképződését segítik elő.)

  Mit várhatsz a természetes készítményektől?

 Persze természetes készítmények esetén mindig türelmesnek kell lenni, nem várhatunk azonnali, szemmel látható javulást! Hozzá kell tenni azonban, hogy a Kék-Lukács Bőrhalványító krém esetében visszatérő vásárlóink már egy – két hát után popigmentfoltok-es-oregsegi-foltok-ellen-keklukacs borhalvanyito kremzitív eredményekről számoltak be! Mindenképpen több időt kell hagyni azonban a kezelésre, viszont bőrünk meghálálja a gondoskodást és a törődést!
További csodás napot kívánunk!
PhytoKert