A májfoltok elsősorban nőknél jelennek meg a homlokon, az arcon,  és a kezeken. A bőr fokozott melanin-termelésének következtében alakulnak ki. Idős korban nagyon gyakori jelenség, de van amikor terhesség alatt is megjelennek ezek a foltok – ebben az esetben jellemzően az áldott állapot után a foltok is eltűnnek.
Nyáron még fontosabb, hogy fokozott figyelmet fordítsunk erre a bőrelváltozásra, hiszen napfény hatására sokszor sötétebbé, nagyobbá válhatnak.

 Mit tehetünk a májfoltok ellen?

 

majfoltokellen _keklukacs borhalvanyito kréme

1.Minél inkább védjük a napfénytől! 

(A szolárium kerülése pedig kifejezetten ajánlott!)
 Erre sokféle módszer adott,például az egyik legegyszerűbb néha lépést tartani a divattal! Újra divatba jöttek a nagy kalapok, amellyel könnyedén eltakarhatjuk arcunkat a nap elől! Persze a legjobb, ha valamilyen erős fényvédő krémet, akár naptejet használunk, amikor utcára megyünk!

 2. Minél természetesebb kozmetikumot használj az eltüntetésere!

Sok megoldás lehet ezek eltüntetésére, mi persze mindig a legtermészetesebb, és leghatékonyabb módokat tartjuk szem előtt.
Az egyik legkíméletesebb, legegyszerűbb, otthon is alkalmazható kezelés az azelainsav tartalmú krémek alkalmazása, mint például a Kék-Lukács Bőrhalványító krém, amelynek rendszeres használatával jelentős eredmények érhetők el!

3. Ha lehet, kerüld a drasztikus beavatkozásokat!

Fontos tudni, hogy ezek a kezelések sohasem olyan gyorsak, mint például a lézeres eltávolítás, és a középmély kémiai hámlasztás elvén működő megoldások, de azok működési elve alapján  a bőrréteg roncsolódik. (A kezelések során a másodfokú fagyási sérülések keletkeznek, illetve a pigmenttartalmú sejtek roncsolásával a bőrréteg lehámlik, majd a bőr újraképződését segítik elő.)

  Mit várhatsz a természetes készítményektől?

 Persze természetes készítmények esetén mindig türelmesnek kell lenni, nem várhatunk azonnali, szemmel látható javulást! Hozzá kell tenni azonban, hogy a Kék-Lukács Bőrhalványító krém esetében visszatérő vásárlóink már egy – két hát után popigmentfoltok-es-oregsegi-foltok-ellen-keklukacs borhalvanyito kremzitív eredményekről számoltak be! Mindenképpen több időt kell hagyni azonban a kezelésre, viszont bőrünk meghálálja a gondoskodást és a törődést!
További csodás napot kívánunk!
PhytoKert

PhytoKert Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy le ne maradj akcióinkról, újdonságainkról, mi pedig megajándékozunk egy 10%-os kuponnal!

Sikeres feliratkozás. Köszönjük :) Kérjük, ellenőrizd a Promóciók fület is.

Szeretnéd kipróbálni az Elixírt? Iratkozz fel, és megteheted ingyen!

Az Elixír kipróbálása csak az első 100 feliratkozónak ingyenes. Siess, hogy le ne maradj!

Sikeres feliratkozás. Most kapsz egy emailt, amiben meg kell erősítened a feliratkozásod. Ha GMailt használsz, lehet, hogy a Promóciók fül alá érkezett. Ebben az esetben húzd át az Elsődleges fül alá, hogy biztosan minden levelünket megkapd. Köszönjük :)