Serafim termékek

A Serafim története 2007-ben kezdődik. Az alapító, Csorba Csaba vegyészként, technológia fejlesztőként nap, mint nap veszélyes anyagokkal dolgozott. Kíváncsiságból készített néhány vegyszermentes szappant, amit barátai is kipróbáltak. Többen allergiásak és ekcémásak voltak és azt mondták, hogy ezek a szappanok nem okoztak náluk problémát. Ekkor kezdett utánanézni, hogy miből is állnak a hétköznapi kozmetikumok. Sok meglepetés érte.

A kozmetikai összetevők között sok olyan alapanyaggal találkozott, amelyekkel korábban is dolgozott, mikor vegyipari termékeket fejlesztett. Arra is figyelmes lett, hogy a szépségipar sok olyan vegyületet használ, amely kiváltható lenne kevésbe veszélyes komponensekkel. Úgy érezte, hogy az egyszerű és egészséges kozmetikumokra valóban szükség van. Tovább készítette tehát a natúr szappanokat barátaim számára és  saját használatra. Végül 2013-ban létrehozta a Serafim márkanevet.

A Serafim termékekről

A legnagyobb hangsúlyt a legjobb natúr alapanyagok kiválasztására és a szappanok receptjeinek kidolgozására és tesztelésére helyezte. Csaba fontosnak tartja, hogy olyan termékeket gyártson, amelyeknél nem kell kompromisszumokat kötnie, éppen ezért a Serafim kézműves termékek csomagolása hulladékszegény.

A PhytoKert kínálatában azokat a Serafim termékeket találod, amelyek az évek során bizonyították, hogy a jók közül is a legjobbak és leginkább keresettek.

 

A Serafim termékek

Nincs találat

A keresett oldal nem található. Próbálja meg finomítani a keresést vagy használja a fenti navigációt, hogy megtalálja a bejegyzést.

Termék kereső:

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Legjobbra értékelt termékek