Serafim termékek

A Serafim története 2007-ben kezdődik. Az alapító, Csorba Csaba vegyészként, technológia fejlesztőként nap, mint nap veszélyes anyagokkal dolgozott. Kíváncsiságból készített néhány vegyszermentes szappant, amit barátai is kipróbáltak. Többen allergiásak és ekcémásak voltak és azt mondták, hogy ezek a szappanok nem okoztak náluk problémát. Ekkor kezdett utánanézni, hogy miből is állnak a hétköznapi kozmetikumok. Sok meglepetés érte.

A kozmetikai összetevők között sok olyan alapanyaggal találkozott, amelyekkel korábban is dolgozott, mikor vegyipari termékeket fejlesztett. Arra is figyelmes lett, hogy a szépségipar sok olyan vegyületet használ, amely kiváltható lenne kevésbe veszélyes komponensekkel. Úgy érezte, hogy az egyszerű és egészséges kozmetikumokra valóban szükség van. Tovább készítette tehát a natúr szappanokat barátaim számára és  saját használatra. Végül 2013-ban létrehozta a Serafim márkanevet.

A Serafim termékekről

A legnagyobb hangsúlyt a legjobb natúr alapanyagok kiválasztására és a szappanok receptjeinek kidolgozására és tesztelésére helyezte. Csaba fontosnak tartja, hogy olyan termékeket gyártson, amelyeknél nem kell kompromisszumokat kötnie, éppen ezért a Serafim kézműves termékek csomagolása hulladékszegény.

A PhytoKert kínálatában azokat a Serafim termékeket találod, amelyek az évek során bizonyították, hogy a jók közül is a legjobbak és leginkább keresettek.

 

A Serafim termékek

PhytoKert Alkoholos Kézfertőtlenítő

60% isopropyl alkohollal

Nagy nehezen, de sikerült alkoholos kéztisztítót gyártani. Valóban korlátozott mennyiségben, de bízunk benne, hogy jelen helyzetben ez is segítség lehet, és sikerült hozzájárulni minden vírus megállításához! ❤

Fontos tudnod, hogy a PhytoKert Kéztisztító 60% isopropyl alkoholt tartalmaz, amely ezen a százalékon fejti ki legjobb fertőtlenítő hatását. 

Mindkét készítmény 1.990 Ft helyett 1.695 Ft 

Itt éred el a PhytoKert Kéztisztító folyadékot!

 

Itt éred el a PhytoKert alkoholos kéztisztító gélt!

 

Itt éred el a PhytoKert kéztisztító és ápoló csomagot, amely tartalma: Kéztisztító gél, Levendulás szappan és Levendulás kézápoló krém!

4.666 Ft helyett most 2.990 Ft

Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!