Szállítási és fizetési feltételek

Szállítási és fizetési feltételeink Magyarország területén belül érvényesek, külföldi csomagküldés esetén mindig egyéni leg vesszük fel a kapcsolatot a megrendelővel.

Kedves Vásárlónk!

Házhozszállítás esetén utánvét fizetésre van lehetőség, amely a kiszállítással és az utánvét kezeléssel együttesen 1.500 Ft-ot jelent. 
A 20.000 Ft-ot meghaladó rendelések esetén a szállítási költségeket  átvállaljuk, így díjmentes a kiszállítás.

Kérjük, rendelésnél vedd figyelembe, hogy a csomagküldés díját nekünk minden esetben ki kell fizetnünk, így ha nem vagy biztos benne, inkább konzultáljunk telefonon is, minthogy visszaküld egy szó nélkül a csomagot.

Személyes átvételre – az átvételi értesítés megérkezte után – a 1114 Budapest, Szabolcska Mihály utca 3. sz. alatt lévő PhytoKert üzletben  – kizárólag nyitvatartási időben – van lehetőség.

Ha nyitvatartási időben nem tudsz eljönni a csomagért, kérünk lépj velünk kapcsolatba.

Mivel az üzlet árukészlete nem mindig egyezik meg a webáruház árukészletével, a személyes átvételre rendelt csomagokat sem tudjuk mindig azonnal összeállítani (1-3 nap). Kérjük, hogy várja meg az átvételi értesítőt!

Az üzlet jelenlegi nyitvatartása:
Hétfő, Péntek: 12:00-16:00-ig
Kedd, Csütörtök: 8:00-14:00-ig
Szerda: 14:00-18:30-ig
Szombat: 9:00-12:00-ig 

A megrendelt csomagokat 7 munkanapig tartjuk.
___________________________________________________________


Házhoz szállítás díjszabása

Utánvételes szállítás esetén a szállítási költség megrendelési értéktől és súlytól függetlenül bruttó 1.50 Ft.
20.000 Ft feletti megrendelések esetén a szállítási költséget átvállaljuk!

Csomagolási költséget nem számítunk fel.

Házhozszállítási információk

Megrendeléseinket a PannonXP futárszolgálaton keresztül szállítjuk.

A csomagok kézbesítése munkanapokon 8-17 óra közötti időszakban történik. Kérjünk, hogy rendeléskor munkaidőben, azaz 8-17 óra között elérhető kiszállítási címet és telefonszámot adj meg.
Szállítási címként postafiók nem adható meg!

KÉRJÜNK, HOGY A SIKERES KÉZBESÍTÉS ÉRDEKÉBEN MINDENKÉPPEN ADD MEG A TELEFONSZÁMOD IS! KÖSZÖNJÜK.

A csomag feladásáról emailben értesítünk. 

Fontos!


• Ha szállítási címként munkahelyi címet jelölsz meg, kérjük, mindenképpen tüntesd fel a cég nevét és a kiegészítő címadatokat a szállítási cím rovatban.

• Ha a megadott szállítási címen az ajtón (névtáblán vagy kapucsengőn) nem a Megrendelő neve szerepel, kérünk, írd be a megjegyzés rovatba az ajtón (névtáblán vagy kapucsengőn) látható nevet is.

Ezek a kiegészítő információk lényegesek a csomag kézbesíthetőségének szempontjából, ezért kérünk, hogy fordíts kellő figyelmet a pontos szállítási adatok megadására!

A futárszolgálat nem kötelezhető meghatározott időben történő kézbesítésre, ezért ilyet ne kérj!
A 12:00 előtti kiszállítás csak +1000 Ft-os felárral lehetséges. Ha ezt szeretnéd kérni, kérkük jelezd a megjegyzés rovatban.
Ha nem a címzett veszi át a csomagot, akkor az átvevő rendelkezzen a nevére kiállított meghatalmazással.
A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg.

Kérünk, csak akkor rendeld meg a csomagot, ha valóban át is szeretnéd venni. Az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük.
Ha tévedésből visszaküldöd a csomagot, majd ismételt kiszállítást kérsz, akkor a szállítás költségét duplán kell kiszámláznunk.

Fizetési módok

A számla ellenértékét kézbesítéskor készpénzzel tudod a futárnak kiegyenlíteni. Személyes átvételkor szintén készpénben tudsz fizetni. 

Szállítási határidő

A csomagot a megrendeléstől számított 1-2 munkanapon belül átadjuk a futárszolgálatnak, és a csomag az ezt követő munkanapon érkezik meg hozzád.

Szeretnéd kipróbálni az Elixírt? Iratkozz fel, és megteheted ingyen!

Az Elixír kipróbálása csak az első 100 feliratkozónak ingyenes. Siess, hogy le ne maradj!

Sikeres feliratkozás. Most kapsz egy emailt, amiben meg kell erősítened a feliratkozásod. Ha GMailt használsz, lehet, hogy a Promóciók fül alá érkezett. Ebben az esetben húzd át az Elsődleges fül alá, hogy biztosan minden levelünket megkapd. Köszönjük :)