Kék-Lukács Aknestop krém

2990 Ft3950 Ft

A Kék-Lukács Aknestop krém a leghatékonyabb megoldás a felnőtt és tinédzserkori pattanások hosszútávú megoldására, amellyel valaha találkoztunk. Ezt a készítményt is a kék kenőcs feltalálója, Dr Lukács Károly alkotott meg. Gyorsan, hegmentesen tünteti el a meglévő pattanásokat és előzi meg újabbak kialakulását.

Leírás

A Kék-Lukács Aknestop krém a tinédzserkori pattanások, mitteszerek kezelésére is használható. Maradandó nyomok nélkül tünteti el a pattanásokat. Az akne a szőrtüszők és faggyúmirigyek gyulladásos elváltozása, mely sok esetben baktériumok közreműködésével jön létre. A Kék-Lukács Aknestop krém hatóanyaga már nagyon kicsi koncentrációban is elpusztítja az Acne Propionici baktériumokat, szalicil tartalma pedig nem engedi megvastagodni a bőrt, továbbá védi a bőrt a baktériumoktól. Képes megerősíteni a bőr védelmét és újbóli hidratálását megoldani.

A Kék-Lukács Aknestop krém használata: 

Naponta egyszer, este vigyük fel a megtisztított, pattanásos bőrfelületre, hogy éjszaka kifejthesse hatását. Igény szerint nappal is használható. Napi kétszeri használata meggyorsítja a gyógyulási folyamatot. Tapasztalat szerint a reggeli-esti használat kétszer olyan gyors gyógyulást eredményez.

Összetevők (INCI szerint): Aqua, Petrolatum, Cetearyl alcohol, Glyceryn, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Zinc Oxide, Polysorbate 60, Paraffinum Liquidum, Sodium Hyaluronate, Salicylic Acid, Benzyl _Alcohol,  Sodium Lauryl Sulfate, Phytosphingosine HCI, Dehydroacetic Acid, Calendula officinalis extract, Parfum, Citronellol, Geraniol, Benzyl Acetate

 

 

 

További információk

kiszerelés

30 ml, 50ml

Érdekelhetnek még…