Kék-Lukács Aknestop krém

1500 Ft2100 Ft

A leghatékonyabb megoldás a felnőtt és tinédzserkori pattanások hosszútávú megoldására, amellyel valaha találkoztunk. Ezt a készítményt is a kék kenőcs feltalálója, Dr Lukács Károly alkotott meg. Gyorsan, hegmentesen tünteti el a meglévő pattanásokat és előzi meg újabbak kialakulását.

Törlés

Leírás

Az Aknestop krém a tinédzserkori pattanások, mitteszerek kezelésére is használható. Maradandó nyomok nélkül tünteti el a pattanásokat. Az akne a szőrtüszők és faggyúmirigyek gyulladásos elváltozása, mely sok esetben baktériumok közreműködésével jön létre. Az Aknestop hatóanyaga már nagyon kicsi koncentrációban is elpusztítja az Acne Propionici baktériumokat, szalicil tartalma pedig nem engedi megvastagodni a bőrt, továbbá védi a bőrt a baktériumoktól. Képes megerősíteni a bőr védelmét és újbóli hidratálását megoldani.

Használata: Naponta egyszer, este vigyük fel a megtisztított, pattanásos bőrfelületre, hogy éjszaka kifejthesse hatását. Igény szerint nappal is használható. Napi kétszeri használata meggyorsítja a gyógyulási folyamatot. Tapasztalat szerint a reggeli-esti használat kétszer olyan gyors gyógyulást eredményez. 

 

További információk

kiszerelés

30 ml, 50ml

Érdekelhetnek még…

Szeretnéd kipróbálni az Elixírt? Iratkozz fel, és megteheted ingyen!

Az Elixír kipróbálása csak az első 100 feliratkozónak ingyenes. Siess, hogy le ne maradj!

Sikeres feliratkozás. Most kapsz egy emailt, amiben meg kell erősítened a feliratkozásod. Ha GMailt használsz, lehet, hogy a Promóciók fül alá érkezett. Ebben az esetben húzd át az Elsődleges fül alá, hogy biztosan minden levelünket megkapd. Köszönjük :)