Akció!

Alkoholos kéztisztító gél 100ml -palackban

595 Ft

PhytoKert Kéztisztító gél alkohollal, hidrogén peroxiddal, glycerinnel és 100%-os kubeba olajjal.

Elfogyott

Értesítsünk, ha újra rendelhető a termék?

Leírás

Fontos tudnod, hogy a PhytoKert Kéztisztító 60% isopropyl alkoholt tartalmaz, amely ezen a százalékon fejti ki legjobb fertőtlenítő hatását. A készítményünk tartalmaz továbbá hydrogén perixidot is, amely tovább stabilizálja azt. (Az információ forrása: A farmakológia alapjai, Klára, Gyires, Zsuzsanna, Fürst (2011))

Glicerin tartalma segít megakadályozni a nagy százalékú alkohol szárító hatását, 100%-os kubeba olaj tartalma pedig segít megnyugatni a bőrt.

Fújd a kezelni kívánt felületetre, könnyedén oszlasd el, az ujjak között is, majd várd meg, amíg elpárolog..

Figyelmeztetés: A készítményt csak ép, sérülésmentes bőrfelületen alkalmazza! Használat előtt végezzen allergia próbát! Ha bőrpírt, égető, viszkető érzést tapasztal hagyjon fel a készítmény alkalmazásával!  Kerülje a szemmel, nyálkahártyával történő érintkezést! Nem helyettesíti a kézmosást.

Tárolás: fénytől védett, hűvös helyen. (Gyermekek elől elzárva tartandó)

A formulát két vegyész állította össze. Fontos, hogy isopropyl alkoholt tartalmaz, amely “60%-os töménységben megfelelő bőrdezinficiens.” A formula hydrogén peroxidot is tartalmaz, hogy az isopropyl alkohol hatását növeljék, amely “sterilizálás vagy más néven csíramentesítésre” alkalmas. Bővebb információért érdemes elolvasni az “A farmakológia alapjai, Klára, Gyires, Zsuzsanna, Fürst (2011)” forrást, amely könnyen hozzáférhető, ebből idéztünk mi is. Fontosnak tartjuk, hogy mindig minden termékünk hiteles szakmai információk alapján kerüljön formulázásra.  A hivatkozott forrást itt megtalálható: https://regi.tankonyvtar.hu/…/2011_0001…/ch12s05.html

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Alkoholos kéztisztító gél 100ml -palackban” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük