Leírás

Népgyógyászati tapasztalatok és a modern fitoterápia eredményei alapján lett megalkotva.

Az Echinacea + tinktúra a sima Echinacea tinktúrához hasonlóan fokozza a szervezet immunrendszerének aktivitását, növeli az ellenálló képességet a fertőzésekkel szemben.

Külsőleg alkalmazva nehezen gyógyuló sebek, fekélyek, dekubitusz, pszoriázis, ekcéma, lábszárfekély, égési és fagyási sérülések, valamint gyulladásos nyálkahártya kezelésére ecsetelő és gargalizáló szerként is alkalmazható!

Az Echinacea plusz extra kiegészítőként hozzáadott cayenne-i borsot is tartalmaz. A cayenne-i bors nagyszerű anyagcsere fokozó. Hőt gerjeszt a szervezetben, élénkíti a vérkeringést, és ezzel segíti a vér eljutását a test távolabbi területeire, mely hatékony a tisztuláshoz és a kiválasztáshoz. A cayenne-i bors megbolondítja az Echinaceát így fokozza és erősítő a hatását.

Képes megerősíteni a szervezetet a náthával, az influenzával szemben és egyéb fertőzések időtartamát és súlyosságát is nagyban csökkenti. Kiválóan alkalmazható ezen kívül a szájpenész, a légúti és húgyúti fertőzések valamint a középfülgyulladás megelőzésére is. Ha gyermekünk egy játék során lehorzsolja a bőrét, akkor azt is érdemes néhány csepp Echinacea-val kezelni.

Phytotipp: A tinktúrát használhatjuk külsőleg is bőrproblémákra mint például égési sérülésekre, leégésekre, kiütésekre. Ilyenkor a keverjünk 20 csepp tinktúrát gyógynövényes kenőcsbe, körömvirág kenőcsbe vagy disznózsírba és ezt vigyük fel az adott területre és masszírozzuk be a bőrünkbe.

Alkalmazás

3×20-40 csepp naponta étkezések előtt fél órával. Használat előtt felrázandó!

Összetevők

Echinacea purpurea, echinacea angustifolia, cayenne, növényi glicerin, KoMiTo rendezett víz.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen. Felbontás után hűtőben

Fontos tudni!

– Az Ezerjófű tinktúrák teljesen alkoholmentesek (0%), ami rendkívül előnyös az eddigi 40 százalék alkohol tartalmú termékekkel szemben. Ez lehetővé teszi több termék együttes használatát.
– Édes,ezért a gyermekek is szívesen fogyasztják.
– Íze, mint a cukornak. A keserű gyógynövények élvezhetőbbé válnak, de fogszuvasodást nem okoz.
– Máj és alkohol betegek is fogyaszthatják.
– Cukorbetegség esetén is használható.
– Glutén, szója, színezék, ízfokozó és tartósítószer mentes.
– 100 %-ig növényi eredetű.
Amire oda kell figyelni: az eltarthatóság.Személyes tapasztalatunk, hogy sötét, hűvös helyen jól eltartható, de a meleg, napfényes helyeket nem bírják olyan jól, ezért fontos odafigyelni az otthoni tárolásra!