Leírás
Extra szűz 100%-os olaj, kiváló termelői mákból sajtolva. Világossárga színű, ízében és illatában is érezhető a karakteres mákaroma. Klinikai tesztek igazolták, hogy a legtöbb mákolaj fogyasztó csontozata javulást mutatott 6-12 hónap kúraszerű használat után. Tartósítószert és adalékanyagot nem tartalmaz! A mákolaj a csontritkulás természetes csodaszere. A mákolaj aminosavakban, többszörösen telítetlen omega 3 zsírsavakban, foszforban, kalciumban, káliumban, magnéziumban és vasban gazdag.
Egészségre gyakorolt hatása:
A csontozat elsőszámú természetes segítője. Megállítja a csontszövetek leépülési folyamatát, majd elkezdi építeni azt. A mákolaj igen magas foszfortartalma biztosítja a kalcium hatékony beépülését a csontokba. Kedvező zsírsavösszetételének köszönhetően megelőzhető a trombózis és embólia kialakulása. Növeli a szellemi teljesítőképességet. Idegerősítő, idegfájdalom csökkentő, nyugtató, altató hatású. Elősegíti a magas vérnyomás csökkentését. Normalizálja a vér koleszterinszintjét. Jótékony hatása kimutatott a sebek gyógyulásában.
Felhasználás:
A mákolaj klasszikus alapanyaga a keleti konyhának. Különleges aromája péksüteményekben érvényesül leginkább, de salátákhoz és gyümölcslevesekhez is kiválóan társítható. Számos ünnepi étel készíthető vele, mint a magyar különlegesség a beigli vagy a mákos guba. Ezen kívül desszertek, rétes, fagylalt, palacsinta töltelék, sütemény és számos más étel alkotóeleme. Egyszerűen fogyasztható natúron naponta 1-2 kiskanállal reggel étkezés előtt vagy reggelire pirított kenyérre csepegtetve.
Gyártó:
BagoilA, Natur Press Kft
Kiszerelés:
100ml, 250 ml, 500 ml