Leírás

Népgyógyászati tapasztalatok és a modern fitoterápia eredményei alapján lett megalkotva.

 

16 féle gyógynövény összetételének köszönhetően a kivonat jellegzetes tulajdonsága, hogy a gyomor nyálkahártyáján bevonatot képez, így hosszú ideig védi annak falát. Rendszeres fogyasztásával javítható az emésztés, megszüntethetők a különböző okokból eredő gyomorfájdalmak, a felfúvódás, a gyomorsav-túltengés, s ennek révén számos krónikus gyomorbetegség kialakulása is megelőzhető. Alkalmas gyomorfekély és krónikus gyomorhurut kiegészítő terápiájára. Méregteleníti a májat.

 

Segít a jó közérzet megőrzésében, enyhíti a fáradtságot és az idegességet.

 

 

 

Alkalmazás

 

3×20-40 csepp, étkezések előtt fél órával.

Használat előtt felrázandó!

 

Összetétel

 

Angelika, mályva, ziliz, fekete üröm, pitypang, ánizs, lestyán, benedekfű, apróbojtorján, kálmos, pemetefű, bojtorján, édeskömény, menta, fehér üröm, kis ezerjófű, növényi glicerin, KoMiTo rendezett víz.

 

Tárolás

 

Száraz, hűvös helyen. Felbontás után hűtőben.

 

Fontos tudni!

 

– Az Ezerjófű tinktúrák teljesen alkoholmentesek (0%), ami rendkívül előnyös az eddigi 40 százalék alkohol tartalmú termékekkel szemben. Ez lehetővé teszi több termék együttes használatát.

– Édes,ezért a gyermekek is szívesen fogyasztják.

– Íze, mint a cukornak. A keserű gyógynövények élvezhetőbbé válnak, de fogszuvasodást nem okoz.

– Máj és alkohol betegek is fogyaszthatják.

– Cukorbetegség esetén is használható.

– Glutén, szója, színezék, ízfokozó és tartósítószer mentes.

– 100 %-ig növényi eredetű.

 

Amire oda kell figyelni: az eltarthatóság. Személyes tapasztalatunk, hogy sötét, hűvös helyen jól eltartható, de a meleg, napfényes helyeket nem bírják olyan jól, ezért fontos odafigyelni az otthoni tárolásra!