Leírás

Népgyógyászati tapasztalatok és a modern fitoterápia eredményei alapján lett megalkotva.

 

A kakukkfű görcs- és váladékoldó (köhögéscsillapító), enyhíti a reumát, a torokfájást, a hasmenést, csökkenti a lázat és segíti az emésztést, étvágygerjesztő. A kakukkfű gyógyhatását évezredek óta ismerik, már a sumérok is használták.

A kivonat a hozzáadott, plusz hatóanyagoknak köszönhetően kiváló fertőtlenítő, gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatással rendelkezik.

Különböző légúti – illetve meghűléses megbetegedések, influenza vagy torokgyulladás kezelésére kifejezetten ajánlott a fogyasztása.

 

 

Alkalmazás

 

3×20-40 csepp, étkezések előtt fél órával.

Használat előtt felrázandó!

 

Összetétel

 

Kakukkfű, bodzavirág, borsmenta, fodormenta, echinacea purpurea, echinacea angustifolia, torma, mályva, gyömbér, növényi glicerin, KoMiTo rendezett víz.

 

Tárolás

 

Száraz, hűvös helyen. Felbontás után hűtőben.

 

Fontos tudni!

 

– Az Ezerjófű tinktúrák teljesen alkoholmentesek (0%), ami rendkívül előnyös az eddigi 40 százalék alkohol tartalmú termékekkel szemben. Ez lehetővé teszi több termék együttes használatát.

– Édes,ezért a gyermekek is szívesen fogyasztják.

– Íze, mint a cukornak. A keserű gyógynövények élvezhetőbbé válnak, de fogszuvasodást nem okoz.

– Máj és alkohol betegek is fogyaszthatják.

– Cukorbetegség esetén is használható.

– Glutén, szója, színezék, ízfokozó és tartósítószer mentes.

– 100 %-ig növényi eredetű.

 

Amire oda kell figyelni: az eltarthatóság. Személyes tapasztalatunk, hogy sötét, hűvös helyen jól eltartható, de a meleg, napfényes helyeket nem bírják olyan jól, ezért fontos odafigyelni az otthoni tárolásra!