Leírás

A népi gyógyászat régóta bevált sokhasznú házi-szere a fekete retek. A répa alakú, fekete színű gyökér cukorban áztatott vagy kisózott nedvét már a középkorban hatékony orvosságnak tartották a kiválasztó szervek Az epe, a vese, a máj és a tüdő bántalmaira.

Étkezés előtt történő kúraszerű alkalmazása a típusos vese- és epekövet, valamint lerakódásokat feloldja. A máj, az epe és a vese vezetékeiből a flakkonokat / homokot feloldja. A kivonat enyhe étvágytalanságot okoz, csökkenti a kiválasztó szervek gyulladásait és a nyirokcsomók duzzanatait.

Különösen magas kálium tartalma miatt vízhajtó hatású, segít a felgyülemlett víz eltávolításában. Erősíti,tonizálja a beleket, serkenti a bélmozgást és egyben a székelést is.Májzsírosodás ellen legjobb gyógyszer a feketeretek, és abból is a reteklé kúraszerű fogyasztása.

Stabilizálja a vérnyomást, megelőzi és gyógyítja a bőrbetegségeket, az ízületi gyulladást.

A Fekete retek cseppek szedésének első három napján a vesék és a máj környékén enyhe nyomás keletkezik, ami melegítéssel feloldható. A retek-kúra alkalmazása a népi gyógyászat évszázados megfigyelése szerint – feloldó (köptető) hatással van az elhanyagolt köhögésnél a tüdő megtisztításában.

A készítmény szedése folyamán fokozott tiszta víz (forrásvíz, pi-víz, desztillált víz/ fogyasztása ajánlatos.

A fekete retek cseppek növelik a tejelválasztást a szoptató kismamáknál.

 

Alkalmazása:

A Fekete retek cseppek ajánlott adagolása 7 napig napi 13 csepp, majd 14 napig 21 csepp. Egy hét szünet után a retek-kúra ismétlése fokozott eredményt biztosít.

Összetevők:

Hordozó (víz és alkohol), feketeretek

A termékben üledékesedés előfordulhat, mely nem befolyásolja a termék hatását.

Kiszerelés:

30 ml/üveg