Akció!

Kedves gondoskodás ajándékcsomag

5310 Ft 3490 Ft

A Kedves Gondoskodás ajándékcsomag tartalma:

  • PhytoMono Mandulaolajos krém vagy PhytoMono Szőlőmagolajos krém, válassz Te a két típus közül!
  • PhytoKert Levendulás kézápoló
  • Serafim Levendulás sheavaj szappan
  • Linka Beexwax – 1 db-os mini párologtató 100% méhviaszból
  • Díszcsomagolás
Kiürítés

Leírás

A Kedves gondoskodás ajándékcsomag a Vásárlók és a PhytoKert Csapatának is kedvenc csomagja már évek óta. Minden évben kicsit megújul, de csak azért, hogy még nagyobb örömet szerezhess vele!

A Kedves gondoskodás ajándékcsomag tartalma:

A PhytoMono Mandulaolajos krém kiváló antioxidáns, öregedésgátló tulajdonságai miatt kiváló arc-és kézápoló krém is lehet. Selymessé varázsolja a bőrt, ráadásul a szem alatti sötét foltokat is halványítja. A mandulaolaj gyulladáscsökkentő és viszketés csillapító hatása miatt erőteljes regeneráló, bőrpuhító és hidratáló hatású, és hozzájárul a bőr védőrétegének fenntartásához is. Kiváló választás, ha egy sokoldalú krémet keresel. Nem véletlenül került bele a Nagyik kedvence ajándékcsomagba is! 😉

Hagyd magad, hogy a levendula, a mandulaolaj és a szőlőmag olaj varázslatos hármasa elvarázsoljon. A levendula olaj nyugtató tulajdonságait egészíti a két hidegensajtolt olaj, a mandula és szőlőmag olaj különleges hidratáló hatása. Könnyű, bársonyos-selymes, gyorsan felszívódó textúra,rendkívül puha és rugalmas bőr, amely valóban feltöltődött hatóanyagokkal, és tartósan biztosított ápoltság jellemzi a PhytoKert Levendulás kézápolót.

Hidratáló, bőrápoló szappan, amely nemcsak normál bőrű, hanem száraz, ekcémás vásárlóink egyik kedvence is! A levendula illata kivételesen nyugtató és frissítő. A sheavajnak köszönhetően hidratálja és rugalmassá teszi a bőröd, ami különösen selymes tapintásúvá válik, ráadásul az illata oldja a belső feszültségeket is! 😉

A linka candle kézműves mini méhviaszai teljes mértékben termelői méhviaszból készülnek, nem tartalmaznak semmilyen adalékanyagot, melyet ne szorgos méheink gyűjtöttek volna. Az olvasztás során az Alföld virágainak illata teszi igazán különlegessé az élményt  100% méhviaszból készülő tündéri karácsonyi forma. Kerámia párologtatóban használd, hogy az egész lakást belenje a finom méz illat. 25-30 óra az égési ideje.

Díszcsomagolásaink egyszerű, letisztult, elegáns stílusúak, hogy ezzel is emlejük az Ünnep fényét. Csak természesetes alapanyagokat használunk, amelyek kiemelik a termékek különlegességét.

További információk

típus

PhytoMono Mandulaolajos krém, PhytoMono Szőlőmagolajos krém

Érdekelhetnek még…