Akció!

Kedves gondoskodás ajándékcsomag

5135 Ft 2990 Ft

A Kedves Gondoskodás ajándékcsomag tartalma:

  • PhytoMono Mandulaolajos krém
  • PhytoKert Levendulás kézápoló
  • Serafim Levendulás sheavaj szappan
  • Díszcsomagolás

Leírás

A Kedves gondoskodás ajándékcsomag a Vásárlók és a PhytoKert Csapatának is kedvenc csomagja már évek óta. Idén kicsit megújult, de csak azért, hogy még nagyobb örömet szerezhess vele!

A Kedves gondoskodás ajándékcsomag tartalma:

A PhytoMono Mandulaolajos krém kiváló antioxidáns, öregedésgátló tulajdonságai miatt kiváló arc-és kézápoló krém is lehet. Selymessé varázsolja a bőrt, ráadásul a szem alatti sötét foltokat is halványítja. A mandulaolaj gyulladáscsökkentő és viszketés csillapító hatása miatt erőteljes regeneráló, bőrpuhító és hidratáló hatású, és hozzájárul a bőr védőrétegének fenntartásához is. Kiváló választás, ha egy sokoldalú krémet keresel. Nem véletlenül került bele a Nagyik kedvence ajándékcsomagba is! 😉

Hagyd magad, hogy a levendula, a mandulaolaj és a szőlőmag olaj varázslatos hármasa elvarázsoljon. A levendula olaj nyugtató tulajdonságait egészíti a két hidegensajtolt olaj, a mandula és szőlőmag olaj különleges hidratáló hatása. Könnyű, bársonyos-selymes, gyorsan felszívódó textúra,rendkívül puha és rugalmas bőr, amely valóban feltöltődött hatóanyagokkal, és tartósan biztosított ápoltság jellemzi a PhytoKert Levendulás kézápolót.

Hidratáló, bőrápoló szappan, amely nemcsak normál bőrű, hanem száraz, ekcémás vásárlóink egyik kedvence is! A levendula illata kivételesen nyugtató és frissítő. A sheavajnak köszönhetően hidratálja és rugalmassá teszi a bőröd, ami különösen selymes tapintásúvá válik, ráadásul az illata oldja a belső feszültségeket is! 😉

Díszcsomagolásaink egyszerű, letisztult, elegáns stílusúak, hogy ezzel is emlejük az Ünnep fényét. Csak természesetes alapanyagokat használunk, amelyek kiemelik a termékek különlegességét.

Érdekelhetnek még…