Kék-Lukács Bőrfeszesítő krém

2680 Ft6055 Ft

Az egyik legnépszerűbb Kék-Lukács kozmetikum a Kék-Lukács Bőrfeszesítő krém, amely könnyű és gyors felszívódása mellett tökéletes választás lehet mind az arc, mind a test bőrének feszesítésére.

Törlés

Leírás

A Kék-Lukács Bőrfeszesítő krém rendszeres használata visszaadja, illetőleg megtartja a bőr rugalmasságát, tömörségét és feszességét. Egyúttal tartós hidratálást biztosít, és bársonyos érzést hoz létre a bőrön.

A Kék-Lukács Bőrfeszesítő krém használata által a bőr belső struktúrája megerősödik, és a felesleges zsírok hosszú távú eliminációjával, lebontásával és eltávolításával átformálja és feszesíti a bőrt. Képes a bőr belső rétegéig hatolni, megerősíteni, megújítani azt.

Kisimítja a ráncokat, a bőrt üdévé, feszessé teszi, közben bársonyosan hidratálja az arc, a nyak, a dekoltázs bőrét, illetve a szem alatti területeket.

 

A Kék-Lukács Bőrfeszesítő krém használata:

Reggel, este gyengéd mozdulatokkal az arcra és a nyakra felvinni. Hatása fokozható más krémmel (ránctalanító, bőrnyugtató vagy hidratáló) történő együttes használatával. Szemránckrémként is használható.

Kiszerelés: 55 ml és 200 ml

További információk

kiszereles

,

Érdekelhetnek még…