Kék-Lukács Bőrfeszesítő krém

3990 Ft11490 Ft

Az egyik legnépszerűbb Kék-Lukács kozmetikum a Kék-Lukács Bőrfeszesítő krém, amely könnyű és gyors felszívódása mellett tökéletes választás lehet mind az arc, mind a test bőrének feszesítésére.

Leírás

A Kék-Lukács Bőrfeszesítő krém rendszeres használata visszaadja, illetőleg megtartja a bőr rugalmasságát, tömörségét és feszességét. Egyúttal tartós hidratálást biztosít, és bársonyos érzést hoz létre a bőrön.

A Kék-Lukács Bőrfeszesítő krém használata által a bőr belső struktúrája megerősödik, és a felesleges zsírok hosszú távú eliminációjával, lebontásával és eltávolításával átformálja és feszesíti a bőrt. Képes a bőr belső rétegéig hatolni, megerősíteni, megújítani azt.

Kisimítja a ráncokat, a bőrt üdévé, feszessé teszi, közben bársonyosan hidratálja az arc, a nyak, a dekoltázs bőrét, illetve a szem alatti területeket.

 

A Kék-Lukács Bőrfeszesítő krém használata:

Reggel, este gyengéd mozdulatokkal az arcra és a nyakra felvinni. Hatása fokozható más krémmel (ránctalanító, bőrnyugtató vagy hidratáló) történő együttes használatával. Szemránckrémként is használható.

Kiszerelés: 55 ml és 200 ml

Összetevők: Aqua, Propylene Glycol, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Lanolin Alcohol, Dipropylene Glycol, Benzyl Alcohol, Sodium lauryl sulfate, Commiphora Mukul Resin Extract, Coleus Forskholii Root Extract, Dehydroacetic Acid, Sodium Hyaluronate, Parfum, Citronellol, Geraniol, Benzyl Acetate

További információk

kiszereles

,

Érdekelhetnek még…