Akció!

Kék-Lukács Bőrhalványító krém 30 ml

3990 Ft

A Kék-Lukács Bőrhalványító krém hatékony és gyors megoldás a máj és pigmentfoltok eltüntetésében, hiszen már két hét után láthatóan halványítja a makacs foltokat.

Elfogyott

Értesítsünk, ha újra rendelhető a termék?

Leírás

A Kék-Lukács Bőrhalványító krém arcra – smink alá is -, dekoltázsra,  kézre is alkalmazható máj-, heg – és pigmentfolt halványító, barnulást fékező gyógynövény kivonatokat tartalmazó, könnyen felszívódó, hidratáló hatású krém, amely elősegíti az egyenletesebb bőrtónus kialakulását.

A Kék-Lukács Bőrhalványító krém többek között azelainsavat tartalmaz, amelyet számos bőrprobléma esetén alkalmaznak. Részben  enyhe és közepesen súlyos akne ellen alkalmazzák, mind mitesszeres, mind fertőzéses esetben. Gátolja az aknét okozó baktérium növekedését, ezáltal tisztán tartja a bőr pórusait. Rosacea esetén a  kivörösödött bőr kezelésére az azelainsav gyulladásgátló hatását használják lokálisan. Pigmentkezelés során pedig különböző bőrszíneződések kezelésére használják, pl. melazma fertőzés utáni hiperpigmentáció, különösen sötétebb bőrűek esetén. A Kék-Lukács Bőrhalványító krém az azelainsavnak köszönhetően csökkenti a melanin mennyiségét is, ezért képes a készítmény nemcsak a sötétebb májfoltokat, hanem a fehér, vagy világosabb (főleg terhesség esetén jelentkező) pigment elváltozásokat  és a hegeket is halványítani.

 

Kiszerelés:

15 és 30 ml

További információk

kiszereles

,