Kék-Lukács Bőrpuhító krém (Pikkelystop krém)

1785 Ft2750 Ft

Ez a Kék-Lukács termék kifejezetten az allergiás, ekcémás, sömörös bőrproblémák kezelésére, tünetmentessé tételére lett kifejlesztve. Nagyon erős viszketéscsillapító, gyulladáscsökkentő, hámregeneráló és hidratáló hatása lehetővé teszi a különböző bőrproblémák teljes körű hatékony kezelését.

Kiürítés

Leírás

A Pikkely-stop krém kifejezetten az ekcéma és a pikkelysömör kezelésére lett kifejlesztve, elősegíti az új sejtréteg kialakulását, miközben pikkelyesedés esetén a régi sejtektől megszabadítja a szervezetet. Gyorsan és hatékonyan szünteti meg a viszketés tüneteit. (Erős viszketettség esetén naponta többször is alkalmazható.)

Antibakteriális hatású, továbbá megakadályozza a hajlatokban a bőr kirepedezését, így a fertőződést, gombásodást. Egyik hatóanyagának köszönhetően kiöli a pikkelyek közé bújt baktériumokat.
A kenőccsel legtöbbször az ekcéma és pikkelysömör mindegyik formája eredményesen kezelhető, valamint a felszíni sejtburjánzásokat, pikkelyesedést is gátolja, gyógyítja.

Használata: A test bármely részén kialakult pikkelysömör kezelésére alkalmazható. A szem környékére használva a hatóanyagok kipárolgása miatt, könnyezést okozhat, ezért az erre érzékenyek ne használják (bár a hatóanyagok nem járnak káros hatással a szemre). Egyenletesen vigyük fel a problémás felületre naponta kétszer (reggel, este). Fejbőr esetén javasolt a Kék – Lukács Sampon, Kék – Lukács Pikkelystop sampon alkalmazása.

További információért lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeink bármelyikén!

 

Az üzletben előrendelés nélkül a bruttó ára:
55 ml – 1.800 Ft
100 ml – 2.850 Ft

További információk

kiszerelés

55 ml, 100 ml

Érdekelhetnek még…