Koffeines masszázskrém

1800 Ft

Leírás

Anticellulit hatású masszírozó krém 10% koffeinnel. A koffein elégeti a zsírokat, és enyhe stimuláló hatásának köszönhetően közvetlenül a bőrrel érintkezve segítheti a sejtek oxigénfelvételét. A kezelt bőrfelületen kipirosodás előfordulhat a  fokozott vérkeringés miatt!

 

Intenzív zsírégető, fogyasztó kezelésekhez heti kettő, fenntartó kezeléshez heti egy masszázs ajánlott. A bőr megtisztítása után vékony rétegben vigyük föl a krémet, dörzsölésekkel masszírozzuk be, majd a bőr kipirosodása után újabb réteg krém felvitelével végezzünk kis amplitúdójú gyúrásokat sávosan haladva a kezelendő felületen. Hatását fokozhatjuk koffeines gélpakolással.

Otthoni használat: Masszázskrémként és testápolóként egyaránt használható. Ajánljuk mozgás előtt vagy akár esti lefekvéskor is. Zuhanyozás után durva frottír törölközővel dörzsöljük át bőrünket, majd alaposan masszírozzuk bele a krémet a kezelni kívánt testrészen 5-10 percig.

 

200 ml

Szeretnéd kipróbálni az Elixírt? Iratkozz fel, és megteheted ingyen!

Az Elixír kipróbálása csak az első 100 feliratkozónak ingyenes. Siess, hogy le ne maradj!

Sikeres feliratkozás. Most kapsz egy emailt, amiben meg kell erősítened a feliratkozásod. Ha GMailt használsz, lehet, hogy a Promóciók fül alá érkezett. Ebben az esetben húzd át az Elsődleges fül alá, hogy biztosan minden levelünket megkapd. Köszönjük :)