Lipollis Nature Gyógynövényes EXTRA krém

1990 Ft

Természetes megoldás kúszófajd bogyó olajjal és 8  egyéb hatóanyaggal a könnyebb mozgásért. Hűsítő, gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító hatású, könnyen felszívódó krém a mindennapok könnyebbségéért.

 

Leírás

Egy különleges kombinációja a mozgásszervi panaszokat enyhítő hatóanyagoknak, amelyek magas koncentrációja valódi megoldást nyújt. Kúőszófajdbogyó tartalmának köszönhetőem, azonnali fájdalomcsillapító és nyugtató hatása van, izomhúzódás, izomláz, megerőltető munka illetve gyógytorna esetén. Mindennapi alkalmazása segíti a fáradtláb érzés csökkentését. Bizsergető hatása kellemes érzetet kelt, és segít a mindennapos fájdalmak csökkentésében.

Wintergreen olaj, azaz kúszó fajdbogyó olaj és methyl szaliclát a legfontosabb hatóanyaga, amely gyulladásgátló, fájdalomcsillapító, görcsoldó, bemelegítő és egyben hűsítő hatású  is. A kúszófajdbogyó olaj hatékonysága a metil szalicilát tartalmában rejlik, amelyet a természet aszpirinjének is neveznek, azonnali fájdalomcsillapító hatása miatt. Ebben rejlik a kúszófajdbogyó valódi ereje.

Legfontosabb hatóanyagai a kúszfajdbogyó olaj mellett:

  • ´Fekete nadálytő és árnika kivonat: gyulladáscsökkentő, hematoma elleni hatóanyagok, izomlazító és melegítő hatásúak.
  • ´Citromfű, eukaliptusz és rozmaring olaj: serkentik a vérkeringést, hűsítő, frissítő hatásúak, segítik az izom feszültség oldását.
  • ´Menthol: erőteljes hűsítő és fájdalomcsillapító, érzéstelenítő hatással van a dagadó vagy “nehéz” lábakra, izmokra, ízületekre és segíti az idegzsába tüneteinek csökkentését.

 

 

Kiszerelés:

230 ml

Érdekelhetnek még…