Kék-Lukács Lypolin alakformáló krém

1380 Ft4750 Ft

A termék gyártása átmenetileg szünetel!

Kiürítés

Leírás

A termék gyártása átmenetileg szünetel!

A Lypolin alakformáló, karcsúsító krém természetes hatóanyagokat tartalmaz, melyek a lokálisan megjelent zsírpárnák lebontását végzik (has, derék, combok vagy bármely problémás testrész) folyamatosan. Egyúttal a narancsbőr jellegű elváltozások is enyhülhetnek, hosszabb használat után megszűnhetnek.

Összetétele olyan különleges hatóanyagokat tartalmaz, mint a kandelilla viasz, amely szövetösszehúzó, felületi hártyaképző és bőrkondíciónáló hatással rendelkezik, a guggul és az indiai hárfa kivonat, amelyek gyorsítják az anyagcserét és zsírbontó hatásúak, illetve az ázsiai gázlóolaj serkenti a kollagéntermelést és regenerálja a szöveteket.

Emellett megtalálható benne koffein és alga kivonat is, amelyek szintén zsírbontó illetve bőrfiatalító hatásúak és kezelik a narancsbőrt.

 

Használata:  

Bármely bőrfelületen, igény szerint naponta 2-3-szor. Naponta kétszer enyhe körkörös mozdulatokkal a problémás testrészre felvinni, enyhén bemasszírozni. A Kék – Lukács féle Bőrfeszesítő krémmel kombinálva már 24 órán belül látható hatása van!

 

200 ml-s kiszerelést nem tartunk folyamatosan készleten, így rendelés esetén a szállítás teljesítése min 5 munkanapot vesz igénybe!                      

További információk

kiszereles

,

Érdekelhetnek még…