Akció!

Kék – Lukács Lipolyn alakformáló & Bőrfeszesítő krém – 15%

3045 Ft8075 Ft

2 lépéses alakformáló program, amely már 24 órán belül látható eredményeket hozhat!

A termék gyártása átmenetileg szünetel!

Törlés

Leírás

A termék gyártása átmenetileg szünetel!

Egyéni rendelés esetén már 200 ml-s kiszerelésben is!!

A Lypolin alakformáló, karcsúsító krém természetes hatóanyagokat tartalmaz, melyek a lokálisan megjelent zsírpárnák lebontását végzik (has, derék, combok vagy bármely problémás testrész) folyamatosan. Egyúttal a narancsbőr jellegű elváltozások is enyhülhetnek, hosszabb használat után megszűnhetnek.

 A Kék – Lukács féle Bőrfeszesítő krémmel kombinálva már 24 órán belül látható hatása lehet!

A Bőrfeszesítő krém rendszeres használata visszaadja, illetőleg megtartja a bőr rugalmasságát, tömörségét és feszességét. Egyúttal tartós hidratálást biztosít, és bársonyos érzést hoz létre a bőrön. A bőr belső struktúrája megerősödik, és a felesleges zsírok hosszú távú eliminációjával, lebontásával és eltávolításával átformálja és feszesíti a bőrt. A Bőrfeszesítő krém képes a bőr belső rétegéig hatolni, megerősíteni, megújítani azt.

Együttes használatuk: Naponta kétszer enyhe körkörös mozdulatokkal a problémás testrészre felvinni, enyhén bemasszírozni. Először vékonyan a Lipolyn alakformáló krémet használva, majd ha megfelelően beszívódott, a Bőrfeszesítő krémet alkalmazza!

További információk

kiszereles

,

Szeretnéd kipróbálni az Elixírt? Iratkozz fel, és megteheted ingyen!

Az Elixír kipróbálása csak az első 100 feliratkozónak ingyenes. Siess, hogy le ne maradj!

Sikeres feliratkozás. Most kapsz egy emailt, amiben meg kell erősítened a feliratkozásod. Ha GMailt használsz, lehet, hogy a Promóciók fül alá érkezett. Ebben az esetben húzd át az Elsődleges fül alá, hogy biztosan minden levelünket megkapd. Köszönjük :)