Akció!

PhytoKert Kéztisztító és ápoló csomag

4660 Ft 2990 Ft

PhytoKert Kéztisztító és ápoló csomag

Szeretnénk fokozottan hozzájárulni lehetőségeinkhez mérten e nehéz időszak átvészeléséhez. Ezért hoztuk létre ezt a csomagot is, a lehető legnagyobb árengedménnyel, amit csak adni tudunk. A csomagban csupa olyan dolgot találsz, ami segítheti a jelen helyzetben az egészség megőrzését.  ❤

 

Készleten

Kategória:

Leírás

PhytoKert Kéztisztító és ápoló csomag 3 olyan terméket tartalmaz, amelyre most nagy szükség van.

A csomag tartalma:

PhytoKert Kéztisztító gél – 60% isopropyl alkohollal és glicerinnel

Fontos tudnod, hogy a PhytoKert Kéztisztító 60% isopropyl alkoholt tartalmaz, amely ezen a százalékon fejti ki legjobb fertőtlenítő hatását. A készítményünk tartalmaz továbbá hydrogén perixidot is, amely tovább stabilizálja azt. (Az információ forrása: A farmakológia alapjai, Klára, Gyires, Zsuzsanna, Fürst (2011)) Glicerin tartalma segít megakadályozni a nagy százalékú alkohol szárító hatását, 100%-os levendula olaj tartalma pedig segít megnyugatni a bőrt. Fújd a kezelni kívánt felületetre, könnyedén oszlasd el, az ujjak között is, majd várd meg, amíg elpárolog..

Serafim Levendulás sheavajas szappan

A Serafim Levendulás sheavajas szappan amellett, hogy lehetővé teszi megfelelő higiéniás kézmosást, nem szárítja annyira bőröd. Kezed védelmére most kiemelt figyelmet kell fordítanod.

PhytoKert Levendulás kézápoló

A PhytoKert Levendulás kézápoló egy könnyű, gyorsan felszívódó krém, amely szőlőmag-, és mandula olaj tartalmával védi bőröd és segít visszahidratálni bőröd a fokozott sűrűségű kézmosás mellett is.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„PhytoKert Kéztisztító és ápoló csomag” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…

PhytoKert Alkoholos Kézfertőtlenítő

60% isopropyl alkohollal

Nagy nehezen, de sikerült alkoholos kéztisztítót gyártani. Valóban korlátozott mennyiségben, de bízunk benne, hogy jelen helyzetben ez is segítség lehet, és sikerült hozzájárulni minden vírus megállításához! ❤

Fontos tudnod, hogy a PhytoKert Kéztisztító 60% isopropyl alkoholt tartalmaz, amely ezen a százalékon fejti ki legjobb fertőtlenítő hatását. 

Mindkét készítmény 1.990 Ft helyett 1.695 Ft 

Itt éred el a PhytoKert Kéztisztító folyadékot!

 

Itt éred el a PhytoKert alkoholos kéztisztító gélt!

 

Itt éred el a PhytoKert kéztisztító és ápoló csomagot, amely tartalma: Kéztisztító gél, Levendulás szappan és Levendulás kézápoló krém!

4.666 Ft helyett most 2.990 Ft

Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!