Leírás

A természetes alapanyagokból készült, méhviaszt, propoliszt, olíva olajt és vazelint tartalmazó bőrbarát Selyembalzsam száraz, viszkető, nehezen kezelhető bőr ápolására lett kifejlesztve.

Segít a bőr védőfunkciójának visszaállításában és fenntartásában. A Selyembalzsamban található vitaminoknak (A-, B1-, B2-, E-), ásványi anyagok, flavonoidok, továbbá, a bőrben természetesen is megtalálható anyagoknak (foszfolipidek, esszenciális zsírsavak) köszönhetően bőre visszanyeri eredeti rugalmas, sima állapotát.

A Selyembalzsam kifejezetten vízhiányos, száraz ekcémás, pikkelysömörös bőrre ajánlott. A Selyembalzsam nagy mennyiségben tartalmaz D-vitamint is, mely a legújabb kutatások szerint, kulcsfontosságú szerepet tölt be a különböző immunfolyamatokban. Így a termék kiválóan alkalmas az ekcéma kezelésére. A Selyembalzsam összetevői között, a fentieken kívül, egy természetes gyulladáscsökkentő is található, amely alkalmassá teszi enyhe égési sérülések ápolására. Elősegíti a szövetek regenerálódását, valamint fékezi a bőr kiszáradását, korai öregedését.

A Selyembalzsam alkalmazása: A termék magas zsírtartalma miatt ­­­­- különösen kisgyermekeknél – csak helyi alkalmazásra javasolt!  Használata: napi 2-3x felvinni az érintett bőrfelületre.

További információk

kiszereles

,