Thermal herpesz krém

1145 Ft

Gyors és hatékony megoldás mind a herpesz megelőzésére, mind a kezelésére. Ha azonnal elkezded használni, amikor érezed, hogy kifog jönni, szinte minden látható nyom nélkül múlik el a herpesz 1-2 napon belül.

Elfogyott

Értesítsünk, ha újra rendelhető a termék?

Leírás

A krém a Herpes simplex vírus okozta fertőzés következtében ill. azok újra – aktiválódásakor keletkező hólyagocskák kialakulását fékezi ill. megakadályozza. A bőrhámsejtek regenerációját elősegítő B5-, B3-és B1 – vitaminok az ún. szöveti nekrózist és az annak következtében látszó hólyagocskák képződését akadályozza, valamint az égető-viszkető kellemetlen bőrérzet kialakulását előzi meg.

A már képződött hólyagocskák kifejlődését visszafogja és megakadályozza a pörkösödést. A gyógyvíz mikro- és nyomelem tartalmánál fogva, valamint az E-vitamin és az L-Lizin a hámszövet ellenálló képességét növeli és csökkenti a hámszöveti károsodás mértékét. A krémben alkalmazott Melissa officinalis / citromfű / hatóanyagai: a citronellal, citrál, geramiol, linalol illóolajok, valamint a rozmaringsav és származékai. Ezen fenolos vegyületek a vírusok replikációját  gátló hatásukról ismertek és kiválóan alkalmasak a Herpes simplex vírus okozta bőrpanaszok kezelésére. A krém természetes hatóanyagai a szokásos gyógyulási időt lerövidítik. A bőrfelületen könnyen eloszlatható és jól beszívódik. Bőrbarát pH-jú készítnény.

Alkalmazása: naponta 3-5 alkalommal a fertőzött bőrfelületet vékonyan bekenni.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Thermal herpesz krém” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.