Kék-Lukács Vita-sept szájöblítő

1325 Ft

Leírás

Szájöblítésre, fogínysorvadások, valamint ínygyulladások és plakk-képződés megelőzésére használható. Csökkenti a fogak érzékenységét, valamint a fogkő képződését, ezáltal megakadályozza a fogsor elszíneződését. Eukaliptusz tartalmának az irodalmi adatok szerint antiszeptikus hatása van: elöli a nem kívánatos baktériumokat, csökkenti a torokfájást, kíméli a nyálkahártyát.  Mentolrendszere inhalálásra (belégzésre) is alkalmassá teszi, amellyel egyedi, a piacon jelenlévő szájöblítők között, képes a torokfájást okozó baktériumok elpusztítására, valamint az orrüreg kitisztítására.

Használata:  Fogmosás után 1 evőkanál (kb. 15 ml) emulziós oldattal hígítás nélkül öblögetni kb. 30 másodpercig, majd kiköpni. Mindennapos használatra alkalmas. Használat előtt felrázandó!

További információk

kiszerelés

250 ml

Érdekelhetnek még…

Szeretnéd kipróbálni az Elixírt? Iratkozz fel, és megteheted ingyen!

Az Elixír kipróbálása csak az első 100 feliratkozónak ingyenes. Siess, hogy le ne maradj!

Sikeres feliratkozás. Most kapsz egy emailt, amiben meg kell erősítened a feliratkozásod. Ha GMailt használsz, lehet, hogy a Promóciók fül alá érkezett. Ebben az esetben húzd át az Elsődleges fül alá, hogy biztosan minden levelünket megkapd. Köszönjük :)