Zsíros, általános masszázs krém – Narancsos

1450 Ft

Elfogyott

Értesítsünk, ha újra rendelhető a termék?

Leírás

Magas zsírtartalmú, lassan beszívódó általános használatú masszírozó krém narancs illattal. A magas zsírtartalomnak köszönhetően, lassan szívódik be, jó kenődést biztosítva. Síkossá teszi a bőr felületét, így megkönnyíti a masszázs műveletét, megóvja a bőrt mechanikai igénybevételtől. Színezéket nem tartalmaz. Masszírozás után könnyen lemosható.

Alkalmazása: A krémet vigye fel a megtisztított száraz, sérülésmentes bőrre és végezze el a masszázst. Használat előtt végezzen bőrpróbát! Kerülje a nyálkahártyával való érintkezést! Tárolja fénytől védett, hűvös helyen!

További információk

kiszereles

PhytoKert Alkoholos Kézfertőtlenítő

60% isopropyl alkohollal

Nagy nehezen, de sikerült alkoholos kéztisztítót gyártani. Valóban korlátozott mennyiségben, de bízunk benne, hogy jelen helyzetben ez is segítség lehet, és sikerült hozzájárulni minden vírus megállításához! ❤

Fontos tudnod, hogy a PhytoKert Kéztisztító 60% isopropyl alkoholt tartalmaz, amely ezen a százalékon fejti ki legjobb fertőtlenítő hatását. 

Mindkét készítmény 1.990 Ft helyett 1.695 Ft 

Itt éred el a PhytoKert Kéztisztító folyadékot!

 

Itt éred el a PhytoKert alkoholos kéztisztító gélt!

 

Itt éred el a PhytoKert kéztisztító és ápoló csomagot, amely tartalma: Kéztisztító gél, Levendulás szappan és Levendulás kézápoló krém!

4.666 Ft helyett most 2.990 Ft

Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!