Új VisVitalis Kft – Lipollis és egyéb termékcsaládok

Az Új VisVitalis Kft. lassan 25 éves múltra tekint vissza, amelynek eredeti tulajdonosi körének több tagja is a Budapesti Műszaki Egyetem Alkalmazott Biotechnológiai Tanszékének aktív kutatója volt. A cég  megalapításának elsődleges célja a már korábban elért kutatási eredmények gyakorlati hasznosítása volt, főleg a növényi eredetű anyagok kinyerésére, a vegyészeti-élelmiszeripari tevékenységek, az élelmiszer- mezőgazdasági biotechnológiában végzett és kidolgozott eljárások területén.  Az eredeti alapító tagok közül egy fő maradt a cégben, amely mára családi vállalkozássá alakult át.

Jelenleg a saját kozmetikumok gyártása mellett kutató – fejlesztő tevékenységgel, kozmetikai bérgyártással, kozmetikai hatóanyagok előállításával és kozmetikaipari termékfejlesztéssel foglalkozik elsősorban a cég.

Az Új VisVitalis Kft saját kozmetikai márkája a Lipollis (régi nevén LipoKoll) termékcsalád viszont változatlanul a piacon van immár több, mint 20 éve. A termékcsalád elnevezése is a VisVitalis saját márkás termékeinek fő védjegyéből a liposzómás vitaminok alkalmazásából ered. A termékcsalád minősége az elmúlt években nem változott, viszont a receptúra a mai kor igényeire szabottan megváltozott. 

A Lipollis termékcsalád és egyéb VisVitalis termékek

PhytoKert Alkoholos Kézfertőtlenítő

60% isopropyl alkohollal

Nagy nehezen, de sikerült alkoholos kéztisztítót gyártani. Valóban korlátozott mennyiségben, de bízunk benne, hogy jelen helyzetben ez is segítség lehet, és sikerült hozzájárulni minden vírus megállításához! ❤

Fontos tudnod, hogy a PhytoKert Kéztisztító 60% isopropyl alkoholt tartalmaz, amely ezen a százalékon fejti ki legjobb fertőtlenítő hatását. 

Mindkét készítmény 1.990 Ft helyett 1.695 Ft 

Itt éred el a PhytoKert Kéztisztító folyadékot!

 

Itt éred el a PhytoKert alkoholos kéztisztító gélt!

 

Itt éred el a PhytoKert kéztisztító és ápoló csomagot, amely tartalma: Kéztisztító gél, Levendulás szappan és Levendulás kézápoló krém!

4.666 Ft helyett most 2.990 Ft

Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!